Laurel kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Laurel

A munkafeladatok fele automatizálható

A magyar gazdaság és azon belül a retail szektor további dinamikus fejlődését leginkább a minél magasabb fokú automatizálásban kell keresni, amely a hatékonyság és a versenyképesség növelése mellett a munkaerőhiányt is enyhíti. Többek között erről beszélt a 8. Laurel Retail Konferencia megnyitóján a házigazda Laurel Cégcsoport tulajdonosa, Bessenyei István. A rendezvényen Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára Digitalizáció, kereskedelem címmel tartott előadást.

2019. október 3. 13:58

Okoscímkék adnak információt az okoseszközökről

Elektronikus polccímke pilotot indított a Laurel Bangkokban, Thaiföld egyik vezető telekommunikációs vállalatcsoportjánál.

2017. december 19. 13:47

Csúcstechnológia a vásárlókért

Az éjjel-nappali élelmiszerboltokban a sorban állás, illetve a kasszazóna áteresztőképessége különösen kritikus. A Manna ABC annak érdekében, hogy gyorsítsa működését, integrált kereskedelmi rendszer bevezetése mellett döntött, hosszas mérlegelést követően a Laurel kereskedelmi informatikai megoldást választotta. Ennek célja nemcsak a megfelelés az ügyféligényeknek, hanem a biztonságos és gyors árukezelés is. A cég a hatékonyság jegyében üzleteiben folyamatosan valósítja meg a fejlesztést.

2017. szeptember 2. 08:37

Az Euronics hálózata az elsők között teljesítette az új online kassza előírásokat

Az ország egyik legnagyobb műszaki áruházláncának minden boltja már az új jogszabálynak megfelelő pénztárgép-verzióval működik.

2017. június 1. 15:25

Változások a legnagyobb magyar retail-informatikai cégnél

Strukturális változásokat jelentett be a legnagyobb hazai tulajdonú retail-informatikai vállalkozás tulajdonos-ügyvezetője. 

Kulcsszavak: +céginfo Laurel
2016. október 11. 09:54

Megjelent Magyarországon az eBlokk

Hamarosan véget ér az az időszak, amikor minden vásárlás után papírblokkot kell gyűjtögetni, tárolni. Elérhetővé válik a magyar fogyasztók számára az eBlokk, amelytől gyors elterjedést várnak, hiszen modern, igazodik a XXI. századi informatikai igényekhez és környezetbarát megoldás – ismertette az újdonságot Bessenyei István, a Laurel Cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője. Az innovációt a Kereskedj Okosan! Retail konferencián mutatták be.

2016. május 5. 11:11

Új stratégiai igazgató a Laurelnél

Elismert szakember, Dr. Boros Péter irányítja áprilistól a Laurel Számítástechnikai Kft. stratégiai, üzletfejlesztési tevékenységét. A vezető pályafutását 1999-ben, a Corvinus Egyetem elvégzése után kezdte, később a Corvinus PhD képzését is elvégezte, jelenleg az egyetem külső oktatója.

2016. április 14. 11:21

Tabletkasszával nyitott az exkluzív cipőbolt

Megnyitotta első magyarországi üzletét a MUSETTE cipőbolt a Váci utcában. Az elegáns divatáruházban a kasszának is stílusosnak kell lennie, így tablet alapú pénztárgépet használnak, amely elegáns, kicsi és trendi, ám egy PC-kassza tudását hordozza. A vezetők a nyitás pillanatától kereskedelmi háttérrendszer segítségével koordinálják az üzleti folyamatokat.

2015. december 17. 15:23

Felhőben olcsóbbak és hatékonyabbak a kereskedelmi rendszerek

Befejeződött a Laurel Retail Cloud fejlesztése, amely a Laurel cégcsoport kereskedelmi rendszereit a hagyományos IT megoldások mellett elérhetővé teszi felhőszolgáltatás formájában is. A dinamikus szolgáltatás segítségével csak azért az erőforrásért fizet a megrendelő, amit valóban használ.

2015. március 30. 09:28

Zsebre tehető online pénztárgépet fejlesztettek ki

Zöld utat kapott a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól az első, tableten működő online pénztárgép. Az eszköz lényegesen kisebb helyet foglal, mint egy hagyományos kassza, ugyanakkor a tudása megfelel egy PC-s pénztárgépének, így kereskedelmi háttérrendszerekhez is csatlakoztatható. Az új eszköz 120-130 ezer forinttal olcsóbb, mint a hasonló tudású, PC-alapú rendszerek.

Kulcsszavak: Laurel pénztárgép
2015. január 15. 11:31

Okospolc, a kereskedők új csodafegyvere

A magyar kereskedők számára is elérhetővé válik az a technikai megoldás, amely szoftveresen támogatja az eladást. A megoldás „megmondja”, az üzletben mely termékeket hová érdemes rakodni a polcokon. Az árukihelyezést támogató rendszer mellett a kereskedelem számos területén hoznak új elemeket – jelentette be a ma kezdődött Laurel Retail Konferencián Bessenyei István, a Laurel Cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője.

2014. november 14. 08:44

Elkészült a tudatos vásárlást segítő kereskedelmi rendszer

Tudatosabb lehet vásárlás és átláthatóbbak a költések egy új informatikai fejlesztés segítségével. A rendszer révén csökkenthető a pazarlás, zöldebbé tehető a bevásárlás. A Magyarországon széles körben elterjedt Laura kasszarendszer továbbfejlesztését az Európai Unió 77 millió forinttal támogatta.

2014. július 1. 15:35

A Laurel kapta az NCR idei régiós díját

Rangos elismerést kapott Cipruson egy magyar informatikai vállalkozás. Az NCR kasszagyártó EMEA régiós díját vehette át Bessenyei István, a Laurel Cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője. Az elismerést azok az együttműködő partnerek kapják, amelyek hatékonyan hozzájárulnak, hogy az NCR az adott régióban sikeres legyen.

Kulcsszavak: díj Laurel NRC
2014. június 16. 13:32

Nem várhatnak tovább a kereskedők a PC-kassza rendeléssel

Mindössze tíz munkanap maradt arra, hogy a PC kasszák üzemeltetői eleget tegyenek a rendeletnek és átálljanak online kasszára. A nemzetgazdasági miniszter többször azt nyilatkozta, hogy nem csúszik tovább a határidő. Az adóhatóság már ellenőrzi az átállás folyamatát. Egyelőre a kiskasszákat, hiszen a PC-s kasszák még használhatók december 31-ig. Mégis a nagykasszások lesznek gondban, ugyanis január 1-től már csak NAV-hoz bekötött kassza működhet.

Kulcsszavak: Laurel pénztárgép
2013. december 17. 08:34

Beüzemelték az első PC-s online kasszát

Üzembe helyezték az első élesben működő PC-s online kasszát Székesfehérváron egy nemzeti dohányboltban. Az MKEH által elsőként engedélyezett PC-s kasszarendszer a hazai és nemzetközi kereskedelmi egységek, üzletláncok számára kidolgozott program, amely összesen tízféle kasszára telepíthető. A forgalmazási jogosultság a múlt héten vált jogerőssé, már megkezdődött a tömeges rendelések felvétele a rendszert kifejlesztő társaságnál.

Kulcsszavak: Laurel pénztárgép
2013. november 13. 14:50

Engedélyezték az első PC-alapú pénztárgépet

Megjelent az első online adatkapcsolatra képes PC-alapú kassza a piacon, a Laurel Kft. Laura-WO.09.15-NCR-AEEX típusú gépe forgalmazási engedélyt kapott a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól, további 27 PC-alapú kassza kérelmének elbírálása folyamatban van - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Kulcsszavak: Laurel pénztárgép
2013. október 29. 15:24

Elindult az online kasszák bekötése

Ma kezdetét vette a NAV-nak folyamatosan adatokat szolgáltató online kasszák bekötése. Az első ilyen Laurel Cégcsoport által szállított pénztárgépet Zagyvarékason egy Coop üzletben helyezték el. A vállalat a következő hetekben összesen 150 pénztárgépet helyez üzembe, hogy a sikeres tesztelés után mielőbb indulhasson a sorozatgyártás.

Kulcsszavak: pénztárgép online Laurel
2013. szeptember 9. 19:28

Jól vizsgázott a Laurel pénztárgép-szoftvere

Sikeresen vizsgázott az elektronikus naplós pénztárgépet használó kereskedőknek kifejlesztett, adatküldést végző program. A kasszák forgalmi adatait a NAV-nak az online bekötéséig kell havonta megküldeni. A naplófájlok beküldésének bonyolult folyamatát segítő szoftvert a Laurel Cégcsoport fejlesztette ki. Az első beküldés során 200 ezer elektronikus naplóállományt továbbítottak sikerrel az adóhatóság szerverére.

Kulcsszavak: pénztárgép Laurel
2013. szeptember 3. 09:06

A Laurel alkalmazása kapott elsőként tanúsítványt

Megkezdte a trafikrendszerek minősítését a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vizsgálati központja abból a szempontból, megfelelően vezetik-e és küldik-e be a dohánytermékek nyilvántartását a trafikrendszerek. A jelenleg érvényes rendelet alapján a trafikosoknak szeptember 1-től kell adatot szolgáltatni az NDN által minősített rendszerekből. Elsőként a Laurel megoldása szerezte meg a tanúsítványt.

 

2013. augusztus 24. 11:02

Okos szoftver segít elkerülni a büntetést

Beküldték az első kereskedők a pénztárgépek forgalmát tartalmazó naplófájlokat a NAV-nak. A bonyolult, nagy figyelmet és sok időt igénylőeljárás kiváltására a Laurel Kft. kifejlesztett egy alkalmazást, amelyszinte teljesen automatikussá teszi a folyamatot. A program iránt már most sok kereskedő érdeklődik.

2013. augusztus 6. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

Bejelentették, hogy 2022. február 17-én rendezik meg a Lurdy Házban Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciáját. Az Ecommerce Expo 2016 óta a magyar internetes kereskedelem csúcstalálkozójának számít, élvonalbeli előadókkal, jövőt formáló trendekkel, mindenki egy helyen, aki számít a magyar e-kereskedelemben.

2022. január 12. 15:07