Sanyo kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sanyo

Bezárja magyarországi napelemgyárát a Panasonic

Szeptemberben leáll a munka a Sanyo Hungary Kft. dorogi napelemgyárában, az üzem mintegy 500 dolgozóját elbocsátják - közölte a Sanyo anyavállalata, a Panasonic.

2013. július 5. 10:06

Full HD kamera-fényképező a Sanyótól

A Sanyo PD2 néven mutatta be teljes HD felbontású duplafunkciós készülékét, mely sztereó hangfelvételeket és 10 megapixeles fotókat is készít.

Kulcsszavak: kamera Sanyo
2010. augusztus 22. 18:51

A világ első Full HD pisztolykamerája a Sanyo-tól

A japán gyártó egy Xacti CA100 néven érkező, mind 60i, mind 30p sebességgel teljes HD felbontásban rögzíteni képes, egyben fényképezőgépként is funkcionáló, és 3 méterig vízálló modellel rukkolt elő.

Kulcsszavak: Sanyo kamkorder
2010. május 31. 08:01

Full HD 14 megapixeles Sanyo videokamera-fényképezők kettős zoommal

Az eddig csupán mellékesen megemlített fényképező képességeket egyre hangsúlyosabban kezeli a Sanyo, így van ez új kamera triójánál is, melyet már fényképező kamerákként mutatott be a cég.

Kulcsszavak: Sanyo kamera kamkorder
2010. február 9. 09:20

A Panasonic tulajdonába kerül a Sanyo többsége

Az ügylet révén a világ egyik legnagyobb - a japán piac legnagyobb - elektronikai csoportja jön létre, amely a szórakoztató elektronika mellett a jövőben egyre nagyobb hangsúlyt helyez a zöld technológiákra.

Kulcsszavak: Panasonic Sanyo +céginfo
2009. december 11. 09:42

A Panasonic felvásárolhatja a Sanyót, de az EU-nak feltételei vannak

Az Európai Unió bizonyos feltételek mellett jóváhagyta azt az ügyletet, amelynek révén a Panasonic felvásárolja a szintén japán és szintén elektronikai termékeket gyártó Sanyót.

Kulcsszavak: Panasonic Sanyo +céginfo
2009. szeptember 30. 09:57

Kamerafényképező: Xacti DMX-CG11

A Sanyo nagy tapasztalattal rendelkezik a markolatszerű felépítéssel rendelkező videokamerák terén, melyek egyre inkább teljes értékű fényképezőgépként is megállják a helyüket, jó példa erre az új Xacti DMX-CG11.

Kulcsszavak: Sanyo kamera kamkorder
2009. augusztus 28. 09:30

Két új kompakt a Sanyo-tól

A Sanyo két praktikus és olcsó  kompakt gépet jelentett be, melyek már a hónap végétől megvásárolhatóak lesznek.

Kulcsszavak: Sanyo kamera
2009. július 6. 10:25

60 centiről vetít teljes HD képet az új Sanyo projektor

A Sanyo egy olyan szuperprojektort mutatott be, amely a vászontól vagy faltól  mindössze 60 cm-re elhelyezve képes arra 2,5 m átmérőjű, 1080p teljes HD képet vetíteni, 16:9 méretarányban.

Kulcsszavak: Sanyo projektor HD
2009. április 15. 10:48

Két vízálló kamera a Sanyo-tól

Sok videokamera tulajdonos irigykedve nézi az egyre bővülő és egyre olcsóbb vízálló fényképezőgép választékot, most nekik kedvez a Sanyo, mely egyszerre két merülésre alkalmas modellel állt elő.

Kulcsszavak: Sanyo kamera
2009. március 24. 06:46

Új Xacti kamera-fényképezők vízálló változatban is

A Sanyo népszerű Xacti sorozata megújult, a Full HD videók és akár 12 megapixeles fényképek készítésére képes eszközök pisztolymarkolatos és hagyományos felépítéssel is elérhetők, mindkét változatban akár vízálló formában is.

Kulcsszavak: Sanyo kamera kamkorder
2009. január 25. 08:37

A Panasonic megvenné a Sanyót

A japán Panasonic pénteken részvényenként 131 jenes, egyezménye ajánlatot tett a Sanyo részvényeire. A Panasonic összesen legalább 4,5 milliárd dollárt szán a Sanyo többségének megszerzésére.

Kulcsszavak: Panasonic Sanyo
2008. december 20. 08:39

Sanyo: fúziós tárgyalások a Panasonic-kal; hibrid töltési rendszer

A 15 milliárd eurós konszolidált éves árbevétellel rendelkező japán Sanyo vállalat 2008. november 7-én tárgyalásokat kezdett a 90,5 millárd dollár nettó éves forgalmú Panasonic-kal, a két vállalat egyesüléséről, melynek célja a profit maximalizálása és szinergiában egyesíteni a két cég erősségeit.

2008. november 27. 18:24

A Sanyo a Panasonic márkája lesz?

A japán Panasonic többségi részesedés megszerzésére törekszik a rivális Sanyóban. Az ügyletet - ha a tárgyalások eredményesek - szeretnék lebonyolítani a jövő tavaszig. Ezzel a világ nagyságra második elektronikai berendezésgyártója jönne létre.

Kulcsszavak: +céginfo Sanyo Panasonic
2008. november 10. 08:50

A Panasonic megvenné a Sanyo-t

A Reuters hírforrásai szerint a Panasonic tárgyalásokat folytat a Sanyo részvényeinek többségét birtokló befektetőkkel arról, hogy megvegye tőlük a papírokat és ezáltal gyakorlatilag teljes ellenőrzést szerezzen az elektronikai gyártónál.

Kulcsszavak: Panasonic Sanyo +céginfo
2008. november 2. 08:02

Briliáns színek az új Sanyo projektorral

A Sanyo által bemutatt projektor az abba épített újfejlesztésű technológiának köszönhetően még szebb színek visszaadására képes, és magasabb szintre emeli a mozizás élményét.

Kulcsszavak: Sanyo projektor
2008. október 5. 18:10

Új vízálló Xacti a Sanyótól

A vállalat népszerű kameracsaládjának új tagja néhány grammal nehezebb, ám cserébe új tulajdonságokat kínál, például vízálló.

Kulcsszavak: Sanyo kamera
2008. szeptember 8. 11:14

HD felvétel közben fotóz a DMX-HD800

A Sanyo népszerű Xacti családjának új tagja videokameraként 720P HD felvételeket képes készíteni, fényképezőgépként 8 megapixeles képeket, ám leghasznosabb tulajdonsága, hogy videofelvétel közben is tud fényképezni.

Kulcsszavak: Sanyo kamera kamkorder
2008. augusztus 3. 09:21

Gyorstüzelő HD kamera-fényképező a Sanyo-tól

A HD kamerák piacán örvendetes konkurenciaharc alakult ki, aminek következményeképpen a Sanyo is modernizálta Xacti sorozatát, 12,5x-rös lassítás funkcióval és egy gyorstüzelő fényképező-üzemmóddal.

Kulcsszavak: kamkorder kamera Sanyo
2008. június 8. 20:20

A világ legkisebb projektora a Sanyo-tól

A Sanyo egy olyan kisméretű, számítógépre csatlakoztatható projektort tervez piacra dobni Japánban, amely a gyártó állítása szerint minden eddigi ilyen terméknél kisebb és könnyebb.

Kulcsszavak: projektor Sanyo
2008. március 11. 20:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15