TabLog kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TabLog

Nincs többé szükség kártyára belépéshez

A Wing Zrt. által nemrég felújított Hungária Office Park épületeiben is a TabLog beléptetőrendszer alkalmazásai könnyítik meg az ott dolgozók és a látogatók érkezését. Elfelejthetjük a belépőkártyákat, már nem probléma, ha véletlen otthon marad, hiszen a belépéshez csak a mobil és a TabLog app szükséges. Kevesebb adminisztráció, gördülékenyebb és gyorsabb ügyintézés, egy igazi 21. századi megoldással.

2022. május 7. 10:02

TabLog érkeztetés és beléptetés a Hungária Office Parkban

A Hungária Office Parkban kiemelt szerepet kap a prémium vendégérkeztetés és a mobiltelefonos dolgozói beléptetés a Real Estate Awards díjazott TabLog rendszerének a segítségével.

2021. október 25. 18:18

Intelligens, kulcsnélküli belépés társasházakba

Az applikáció alapú, irodaházi beléptetőrendszer mostantól elérhető társasházaknak is. A TabLog Home egy kényelmesebb, jóval sokoldalúbb megoldást kínál mind a lakóknak, mind az üzemeltetőknek.

Kulcsszavak: TabLog okostelefon
2021. szeptember 26. 14:09

A TabLog szolgáltatás elnyerte az Év PropTech megoldása díjat

Számos cégvezető számára a hibrid munkavégzés egy rémálommal ér fel, miközben a világ legnagyobb cégeinek, Apple, Novartis, Microsoft, vezetői a közeljövő meghatározó munkavégzési modelljének tartják. A hibrid munkavégzés kialakítása számos kihívást rejt magában. Ezek megoldására nyújt segítséget a nemzetközi bevezetés előtt álló Tablog rendszere.

2021. június 1. 11:01

Fél milliárdos befektetést kapott a hazai proptech vállalkozás

Egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás TabLog projektje 450 millió tőkebefektetést kapott, melyet termékfejlesztésre, illetve a nemzetközi piacra lépésre és terjeszkedésre használnak fel. Emellett a cég 2021-ben közel 20 új munkahelyet is teremt Magyarországon. A vállalkozás kitűzött célja, hogy az érkeztetés szakértőjeként meghatározó szereplő legyen egy olyan világban, amelyben a munkát folyamatos térbeli mobilitás és időbeli rugalmasság jellemzi. 

2021. január 13. 14:58

Egészségügyi nyilatkozatok GDPR kompatibilis kezelése a COVID-19 okozta vírus helyzetben

Magyar proptech vállalat kínál egyszerű és GDPR kompatibilis megoldást a vírus helyzetben szükségessé vált adatok és nyilatkozatok kezelésére. A dolgozói- és vendég érkeztetést digitalizáló TabLog egyszerű megoldást kínál azoknak a vállalatoknak, akik irodáit és telephelyeit rendszeresen vagy eseti jelleggel látogató munkatársak és partnerek beléptetését nyilatkozatokhoz, vagy egészségügyi adatszolgáltatáshoz kötik. 

2020. szeptember 2. 18:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

Szabó Pétert nevezték ki a Microsoft Magyarország új vezetőjének, aki 2022. július 1-től tölti be a pozíciót és irányítja a Microsoft Magyarország tevékenységét.  

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

Mivel sok szempontból rendhagyó, megrázó, felkavaró, mégis különleges évet írunk 2022-ben - a hazai digitális gazdaság is rengeteg változást, gyorsulást és irányváltást élt meg az év első felében –, ehhez igazodik az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért éves csúcsrendezvénye, a MENTA programja is.

2022. június 30. 12:40