3G kompatibilis PC kártya

Kollár Csaba, 2002. május 15. 20:42
A Novatel Wireless és a Sprint bemutatta terveit, amelyek szerint egy közös cég keretében a Novatel Wireless PCS Connection Card elnevezésű kártyáját a közeljövőben piacra kívánják dobni.
A 3G1X kompatibilis PC kártya az idei nyáron már elérhető lesz elsősorban azokon a helyeken, ahol a Sprint harmadik generációs vezeték nélküli hálózatát tudják használni a fogyasztók. A Novatel Wireless PCS Connection Card-ját úgy fejlesztették ki, hogy nagy sebességű, zavarmentes vezeték nélküli kapcsolatot biztosítson az internethez, illetve vállalati alkalmazásokhoz is, beleértve az e-mail-t, a “találkozók és határidők” funkciót. Az adatátviteli sebesség 144 kbps lehet, az átlagos átvitel pedig 50-70 kbps.

“A mobil irodában dolgozók számának emelkedésével egyidejűleg a Sprint felismerte, hogy milyen lehetőségeket adhatnak a PCS Clear Wireless Workplace alkalmazások a fogyasztóknak. Amint sikerül az országos 3G hálózatunkat elindítani, az olyan eszközök iránt, mint a Novatel Wireless által fejlesztett PCS Connection Card komoly érdeklődés jelentkezik” – nyilatkozta Jay Highley a Sprint vezeték nélküli üzletágának marketingigazgató-helyettese. A két cég a megállapodás értelmében együtt dolgozik azon, hogy a felhasználókat megtanítsa azokra a speciális és új funkciókra, melyeknek az ismeretében a 3G1X PC kártyákból a maximumot hozhatják ki.

Kulcsszavak: Sprint hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36