A Marvell felvásárolja a RADLAN Computer Communicationst

OTS - Cégvonal, 2003. február 7. 18:24
A Marvell felvásárolja a beágyazott hálózati szoftverek terén élenjáró RADLAN Computer Communications Ltd. céget. A felvásárlás révén a Marvell szilíciumalapú és szoftverinfrastruktúrákat kínálhat a kommunikációs piac számára.
A Marvell korszerű, nagy teljesítményű, kevert jelű integrált áramkörei a RADLAN hálózati infrastruktúrájának meghajtóival, interfészeivel és szoftvermoduljaival együtt lehetővé teszik számunkra, hogy szilíciumalapú megoldások új generációját kínáljuk ügyfeleinknek. A két vállalat termékei együttvéve a kor legfejlettebb megoldásait nyújtják a kommunikációs termékek hálózatba kapcsolására, és szavatolják, hogy ezek a termékek gazdaságosan, a lehető legrövidebb idő alatt piacra kerüljenek - mondta Sehat Sutardja, a Marvell elnök-vezérigazgatója. - A szilíciumalapú megoldásokra vonatkozó stratégiánknak köszönhetően ügyfeleink komplex rendszermegoldásokat hozhatnak létre, és differenciált termékekkel jelenhetnek meg a piacon.

A Marvell és a RADLAN február 6-on telefonos konferencián tájékoztatta a közvéleményt a felvásárlásról. A konferencia anyagát az interneten is elolvashatják (www.marwell.com) az érdeklődők.

A Marvell cég félvezetőkön alapuló, szélessávú kommunikációs megoldások teljes körét kínálja az adatkommunikációs és tárolási piacok számára. A cég gazdag termékválasztéka többek között kapcsolási, adó-vevő, kommunikációvezérlő, vezeték nélküli és tárolási megoldásokat foglal magában. Ezek a megoldások működtetik az egész kommunikációs infrastruktúrát, beleértve a vállalati, közigazgatási, lakossági és adatbanki hálózatokat.

Kulcsszavak: Marvell +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55