A Baan új elnökének levele felhasználóikhoz

forrás Prim Online, 2003. augusztus 3. 09:00
Az SSA Global Technologies 2003. július 18-án megvásárolta a Baant az Invensys plc.-től, így a Baan az SSA GT (100%-os) leányvállalata lett. A Baan új elnöke a következő üdvözlő levelet írta felhasználóiknak:
„Az üzletágunkról szóló tudósításokból már bizonyára tudják, hogy a vállalati alkalmazások piaca egy gyors konszolidációs fázisban van. Sok szakértő meggyőződése, hogy csak a legnagyobb és leginkább nyereséges gyártók maradhatnak hosszú távon életben. Az SSA GT-nek - a Baan-nal közösen - 16500 ügyfele van világszerte, és az egyesített éves bevétel előreláthatólag eléri a 610 millió USD-t. Ön, mint Baan felhasználó, immár a termelő vállalatok számára kínált integrált rendszerek legnagyobb szállítójával dolgozik együtt, aki az összes vállalati szoftverszállító között a 4. helyen áll. A Baan tehetséges kollegái, kiváló termékei és nagyszerű ügyfelei valóban nagyon jól illeszkednek az SSA GT szervezetéhez.

Közvetlen célunk a Baan átszervezése, újra nyereségessé tétele, és ezzel egyidejűleg az Ön elégedettségének biztosítása. Az SSA GT 2 éve tartozik a legsikeresebb és pénzügyileg a legstabilabb megoldás-szállítók közé a piacon, azóta ügyfeleink elégedettsége is kiemelkedő. Ezúton szeretném biztosítani, hogy az Önök vállalatának jelenlegi és jövőbeni beruházásai jó kezekben lesznek az SSA GT-nél. Mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleinket „egy életen át" megtartsuk, a számukra kidolgozott Baan-megoldásokat továbbra is támogassuk, és megfeleljünk elvárásaiknak – ma és a jövőben egyaránt. Ön magas megtérüléssel fog profitálni a különböző ERP-verziókból éppúgy, mint az olyan versenyképes vállalati alkalmazásokból, mint a raktárkezelés (WM), ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM), vállalati teljesítmény-kezelés (CPM), beszállítói kapcsolat-kezelés (SRM), illetve beszállítói lánc kezelés (SCM).

Az SSA GT ügyfélcentrikus, piacorientált vállalat. Összbevételünk csaknem 15%-át fordítjuk termékeink továbbfejlesztésére, ami megfelel az üzletág átlagának vagy inkább meghaladja azt. Rendszeresen szakmai információkat kérünk ügyfeleinktől, akikkel szoros partneri kapcsolatban dolgozunk. Ezzel szeretnénk biztosítani, hogy a megfelelő időben azt fejlesszük, amire Önöknek szükségük van. Bízunk benne, hogy a jövőben Ön is a megkérdezett felhasználókhoz fog tartozni, és számunkra fontos véleményével számolhatunk.

Örülnék, ha a közeljövőben személyesen is találkozhatnánk, és beszélhetnénk terveinkről, amelynek fontos eleme a kiváló megoldások további, folyamatos szállítása, amit Önök jogosan várnak a Baan-tól. Mialatt nagy gondossággal folytatjuk egy valóban ügyfélcentrikus szervezet felépítését, rendszeresen fogjuk tájékoztatni Önöket az ehhez kapcsolódó átalakítási tervekről.

Még egyszer szeretném üdvözölni az SSA GT-nél! Ebben az átmeneti időszakban is igyekszünk az Önök igényeit maximálisan kielégíteni, és közben továbbra is szállítjuk a vállalatuk számára szükséges megoldásokat. Amennyiben további kérdése van, kérem, forduljon a helyi Baan képviselethez, vagy írjon nekem levelet az askgraeme@ssagt.com e-mail címre."

Üdvözlettel:

Graeme Cooksley
Elnök
Baan,Az SSA Global Technologies, Inc. leányvállalata

Szembe megyünk a fenntarthatósággal

A gazdasági növekedés ellentmond a fenntarthatóságnak, nemhogy el vagyunk késve, de még az irány is rossz, amerre haladunk – nyilatkozta Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora a green.hu legújabb podcastjában, a GreenPodban. Az új fenntarthatósági weboldal a szokásosnál elmélyültebb, kőkemény zöld témákat érintő podcast beszélgetést folytatott az ország egyik legismertebb klímatudósával. 

2024. június 9. 13:20

Két új, barátságos árcédulájú gamer monitorral bővül az Evnia terméksorozat

Két új modell készül csatlakozni a Philips Monitors Evnia 3000 terméksorozathoz. A gaming rajongóknak tervezett 27 hüvelykes Philips Evnia 27M2N3200A és a 24 hüvelykes Philips Evnia 24M2N3200A modellek olyan termékjellemzőkkel rendelkeznek, mint a Fast IPS panel, Full HD felbontás, 180 Hz képfrissítési sebesség, HDR10 és Smart Crosshair, amelyek együttesen biztosítják, hogy a játékosok mindig magával ragadó és élvezetes játékélményben részesüljenek.

2024. június 9. 10:44

Akciódús, funkciógazdag gaming az új Philips Evnia modellekkel

Két új modell készül csatlakozni a Philips Monitors Evnia 3000 terméksorozathoz. A gaming rajongóknak tervezett 27 hüvelykes Philips Evnia 27M2N3200A és a 24 hüvelykes Philips Evnia 24M2N3200A modellek olyan termékjellemzőkkel rendelkeznek, mint a Fast IPS panel, Full HD felbontás, 180 Hz képfrissítési sebesség, HDR10 és Smart Crosshair, amelyek együttesen biztosítják, hogy a játékosok mindig magával ragadó és élvezetes játékélményben részesüljenek.

2024. június 9. 07:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47