SonicAdmin: biztonságos mobilhálózati aminisztráció

24/7 műszaki support lényegében bárhonnan

forrás Prim Online, 2005. június 10. 14:20
A szerverek és a hálózat karbantartása létfontosságú az üzleti életben. Ehhez hozzáértő, állandóan éber és gyors problémamegoldó munkaerőre van szükség, de most már nem kell őket az asztalhoz kötözni.

Most már bármely hálózati problémára bárhonnan reagálhtunk. A SonicAdminnal biztonságosan kapcsolódhatunk a hálózatra, kivizsgálhatjuk a problémákat, és javíthatjuk őket valós időben, mindezt egy kézi wireless eszközről, amit egyszerűen zsebre rakható.

A SonicAdmin egy komplett hálózati és szerver adminisztrációs alkalmazás, mely lehetővé teszi a rendszeradminisztrátorok és az ügyfélszolgálati munkatársak számára, hogy megállapítsák és javítsák a felmerülő poroblémákat, ahogy elvégezhetik a napi karbantartást a nap 24 órájában, a hét bármelyik napján.

A SonicAdmin kiforrott többszintes biztonsági modellt alkalmaz, mely szabványos pont-pont biztonsági protokollokat használ annak érdekében, hogy a mobilitás előnyeit megtartva a hálózat biztonsága se csorbuljon.

A SonicAdmin bármekkora hálózatot és konfiguárciójú szervert kész kezelni, mindegy, hogy milyen sok vagy milyen kevés szerver, kliens vagy wireless eszköz van, melyektől a működés függ.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59