TomTom GO 920: már kapható a magyar üzletekben

forrás Prim Online, 2007. december 12. 17:16

A TomTom GO 920 készüléke már kapható a magyar üzletekben is. A készülék tartalmazza 41 európai ország és az USA és Kanada komplett előre telepített térképeit 4 GB-os belső memórián. A GO 920 rendelkezik az új Enhanced Positioning Technológiával, amely zökkenőmentes navigációs élményt nyújt. A TomTom GO 920 kompatibilis az RDS-TMC vevővel.

A modell a következő jellemzõkkel bír:
 

  • 4,3”-es érintőképernyő, jó minőségű grafikával, intelligens felhasználói kezelőfelülettel, amely biztosítja, hogy a vezető még jobban átlássa a környezetét.
  • TomTom Map Share Technológia: lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák egymással frissítéseiket és hozzáférhessenek a többi felhasználó frissítéseihez. 
  • TomTom RDS-TMC Traffic vevő a legfrissebb közlekedési információk vételéhez
  • Továbbfejlesztett Kihangosított Hívás készlet
  • Kiterjedt biztonsági jellemzők: beleértve a ‘Segítség’ menüt, amely közvetlen hozzáférést nyújt sürgősségi szolgáltatásokhoz és egyéb segítségnyújtáshoz.
  • Legfrissebb közlekedési információk a TomTom közlekedési előfizetéssel vagy a TomTom RDS_TMC Traffic Receiveren keresztül.
  • Beépített FM Transmitter: a zene és a navigációs instrukciók lejátszhatóak az autó sztereó berendezésén keresztül.
  • Érthető hangutasítások és szövegfelolvasás, amely lehetővé teszi utcanevek, helyek, közlekedési figyelmeztetések és SMS üzenetek felolvasását, a hangutasítások részeként.
  • Új smart & fun extrák: a készülék testre szabható, saját navigációs hang rögzítésével, dokumentumok megtekintésével, pozíció elküldése SMS-en és Bluetooth vezeték nélküli technológiával, kedvenc autó ikon kiválasztása a képernyőn.
  • TomTom asztali töltő: a TomTom GO 920 egyszerű töltése, csatlakoztatása számítógéphez és a TomTom HOME-hoz.
  • Ingyenes TomTom HOME szoftver használatra kész online szolgáltatások eléréséhez, mint például Biztonsági Kamerák, Közlekedés, Időjárás.
  • Kiegészítők nagy választéka: bőr hordtáska, puha anyagú hordtáska, iPod kábel és otthoni töltő.

 
4.3 incses széles képernyő 16:9 formátumú LCD (WQVGA: 480x272 pixel) CPU 400 MHz, 64MB RAM 4 GB belső flash memória, SD kártya foglalat. Extra érzékeny GPS vevő beépített FM TransmitterBluetooth lítium-polimer akkumulátor (akár 5 órás készenléti idővel), optimalizált beépített mikrofon és hangszóró a kiváló minőségű hands-free funkcionalitásért, méretek: 118x83x24 mm. Súly: 220 gramm.
 
Az európai országok, melyeket tartalmaznak a térképek: Andorra, Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Olaszország, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Norvégia, Portugália, Írország, San Marino, Spanyolország (beleértve a Kanári-szigeteket), Svédország, Svájc, Hollandia, Vatikán, Horvátoszág, Csehország, Észtország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia és az Orosz Föderáció.
 
Útkapcsolati lefedettség Közép-Európában: A főbb utak lefedettsége, amely irányított navigációt tesz lehetõvé városok között és a szomszédos országok határain: Albánia, Belorusszia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Macedónia, Moldova, Montenegro, Románia, Szerbia, Ukrajna.

Kulcsszavak: GPS TomTom

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Három hónapig díjmentesen használhatják az Apple Music alkalmazást az LG okostévék tulajdonosai

Izgalmas újdonságot mutat be okostévéin a zenestreaminget kedvelő felhasználók számára az LG Electronics (LG). A gyártó OLED modelljei és Dolby Atmos funkcióval*  ellátott QNED készülékei az első olyan okostelevíziók, amelyek támogatják az Apple Music Dolby Atmos-szal kiegészített térhatású hangzását (Spatial Audio with Dolby Atmos). A Magyarországon is e héttől elérhető, úttörő technológia lenyűgöző zenei élménnyel, a hangzásminőség új szintjével kecsegteti a hallgatókat.

2024. május 7. 19:26

A világ tíz legnagyobb e-jármű-gyártója a Continental gumiabroncsaira támaszkodott 2023-ban

A Continental a tavalyi évben először szállított gumiabroncsokat a világ tíz legnagyobb volumenű, teljesen elektromos járműveket gyártó vállalatának. Az előző évben ez a szám tízből kilenc volt. Az ázsiai-csendes-óceáni térségben (APAC) a prémium gumiabroncsgyártó első ízben látja el az első öt legnagyobb volumenű elektromos járműgyártót elsőszerelésű autógumikkal. Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA), valamint az amerikai kontinensen a vállalat emellett meg tudta tartani erős pozícióját: az öt legnagyobb volumenű gyártó továbbra is a Continental abroncsokban bízik.

2024. május 7. 11:55

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36