Magyar pénzügyi igazgató az olasz Avnetnél

forrás Prim Online, 2008. január 28. 14:21

Bihari Balázs - a magyar Avnet Technology Solutions Kft. cégvezetője és a cég kelet-európai pénzügyi igazgatója - látja el januártól az olaszországi leányvállalat gazdasági igazgatói feladatait is.

Bihari Balázs 2001-ben csatlakozott az Avnet Technology Solutions csapatához kelet-európai pénzügyi igazgatóként - a cseh, lengyel és a magyar Avnet leányvállalatok gazdasági irányításának felelőseként. A pénzügyi igazgató jelenlegi pozíciójában öt országban irányítja az Avnet Technology Solutions gazdasági folyamatait: Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, és Magyarországon felel a pénzügyi menedzsmentért.

A szakembernek az öt kelet-európai országban sikerült hatékony csapatokkal jól működő szervezetet létrehoznia - megbízható döntéstámogató pénzügyi és kontrolling folyamatokkal. Az Avnet Technology Solutions európai menedzsmentje kiemelkedőnek értékelte a magyar igazgató kelet-európai szervezetépítő munkáját, ezért az általa képviselt pénzügyi fegyelmet, pontos döntéstámogatást Olaszországban is implementálnia kell az új igazgatónak.

A menedzser az olasz cég gazdasági vezetése mellett továbbra is felelős marad a kelet-európai régióért, és a magyar leányvállalat pénzügyi irányításáért - az Avnet magyarországi leányvállalatát pedig Bartha Péter vezeti továbbra is ügyvezető igazgatóként.

Kulcsszavak: CIO Avnet

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hannover Messe 2024: A Bosch fenntartható megoldásokat mutatott be

Az ipari gyártás minden gazdaság motorja, a gyártóknak azonban egy jelentős kihívásra is kell megoldást találniuk: a klímaváltozás miatt a gyáraknak fenntarthatóvá kell válniuk és kímélni kell az erőforrásokat. A Bosch, a gyártási és ipari megoldások egyik vezető szállítója, a gyárautomatizáláshoz, a hidrogéngazdasághoz, a digitalizációhoz és a mesterséges intelligenciához (MI) kapcsolódó megoldások széles portfóliójával segíti az ipari vállalatokat a zöld átalakulás megvalósításában.

2024. május 4. 17:02

Újabb rangos szakmai díjat nyert a Prologis!

A Prologis Park Budapest-Sziget II beruházás nyerte idén a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) által életre hívott, „Év logisztikai fejlesztése” elismerést. A legkiemelkedőbb hazai logisztikai fejlesztéseket díjazó kitüntetést 2023 óta ítéli oda a szervezet 11 tagú testülete a közúti-, vasúti-, vízi-, légi- és intermodális fuvarozás, valamint a vámolási és raktározási területek meghatározó szereplői részére.

2024. május 4. 15:37

A világ egyik legjobb egyetemével kötött partnerséget a Budapesti Metropolitan Egyetem

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) első és egyetlen magyar egyetemként írt alá hosszú távú partnerségi megállapodást az Arizona State University-vel (ASU), amely a Center for World University Rankings 2023-2024 szerint a világ legjobb egyetemeinek 1%-ába tartozik.  Ez a partnerség új lehetőségeket biztosít a METU-n tanuló magyar és külföldi hallgatók számára, és a magyar felsőoktatás nemzetközivé válásának következő lépcsőfoka lehet. A megállapodás alapján a METU jogosult használni a logója részeként a „powered by Arizona State University” megnevezést.

2024. május 4. 10:31

Szűkülő piacon bővül a Pepita.hu

A Pepita Group Zrt. hazai bruttó forgalma 30, külfölddel együtt 44 százalékos növekedést mutat az első negyedév eredményei alapján. Kinőtte magát: levetkőzte a csupán baba-mama jelleget, a hazai műszaki és elektronikai területen lévő erős piaci verseny ellenére is e termékkategóriákban Magyarországon 57 százalékos bruttó forgalomnövekedést ért el.

2024. május 3. 14:41

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55