Fonepad kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Fonepad

Bemutatkozott az Asus Fonepad 8

Új taggal bővült az Asus Fonepad széria. A modell a vállalat legújabb táblagép-telefon hibride, amelyről az idei Computexen rántották le a leplet.

Kulcsszavak: ASUS Fonepad
2014. június 4. 13:02

ASUS mobiltermékek az MWC-n

Az ASUS az idei MWC-n teljes mobiltermék-választékát bemutatja. A techshow-n elsőként látható a Fonepad 7 LTE, ott lesz a ZenFone, a Fonepad és a PadFone sorozat, illetve a lenyűgöző új ZenUI felhasználói felület.

2014. február 24. 11:31

ASUS Fonepad: táblagép a telefonom

Már a név is sejteti, hogy nem egyszerű táblagéppel állt elő az ASUS. A Fonepad, amely sok mindent kölcsönzött a Nexus 7-től, telefonálásra is alkalmas, és nem mellesleg Intel Atom processzor hajtja.

2013. február 25. 16:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

Tudatosabb háztartásigép-használatot hozhat lakossági szinten az energiavészhelyzet. Az augusztustól érvényes szabályozás szerint az is könnyen kicsúszhat majd az átlagos havi fogyasztásból, aki nem él fényűző életet. Simon Anikó, a Gorenje Magyarország Kft. marketingvezetője szerint a jövőben kulcsfontosságú lehet, hogy milyen állapotban vannak a háztartási gépeink, hiszen egy 15 éves vagy annál idősebb készülék akár meg is háromszorozhatja a fogyasztást. Aki új termékre ruházna be, annak érdemes lesz tisztában lennie a gépeket kategorizáló energiacímkék jelentésével – a szakértő szerint azonban a magyaroknak ez még mindig nehézséget okoz.

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

Az ABB immár hetedik éve sikeres és népszerű női mentorprogramjának célja, hogy erősítse a nők részvételét és növelje a munkavállalási kedvüket műszaki területeken, és lehetőséget adjon, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég működésével, szolgáltatásaival és karrierlehetőségeivel. 

2022. július 25. 12:40