RRC-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: RRC-hu

Különálló termékek helyett a megoldásokat állítja középpontba az IBM

Az IBM eddig elsősorban infrastruktúra-szállítóként volt jelen a magyar piacon, a most kötött disztribútori megállapodással ugyanakkor növelheti részesedését a szoftver alapú megoldások piacán is - hangsúlyozta Benedek Péter, az IBM Magyarország vezetője abból az alkalomból, hogy az IBM Magyarország és a disztribútor RRC Hungary bővítette együttműködését.

2015. október 8. 09:23

Hitachi új disztribútorral, okostársadalom megoldásokkal

A gyártó és az új disztribútor célja a japán cégcsoport innovatív okostársadalom-megoldásainak bevezetése a magyar piacra – a fejlett Hitachi storage rendszerekre építve.

2015. június 3. 11:24

Az RRC a Citrix magyarországi disztribútora lett

Az RRC Hungary, az infrastruktúrális, hálózati, biztonsági és kereskedelmi megoldások disztribútora és a Citrix szerződést írtak alá, melynek értelmében az RRC a Citrix termékek hivatalos magyarországi disztribútora lett.

2014. július 30. 12:34

Az RRC az IBM Storage eszközök és UNIX szerverek hivatalos hazai disztribútora lett

Az RRC Hungary Kft. portfólióját bővítve, a teljes IBM System Storage termékcsalád, valamint a System p (pSeries) és System i (iSeries) UNIX szervercsaládok hivatalos magyarországi disztribútora lett.

2012. december 20. 10:17

Az RRC Magyarországra hozta a Splunk naplóelemző sikertermékét

Az RRC Hungary Kft. kizárólagos  disztribútori szerződést kötött a naplóelemző rendszerek új generációjának piacát vezető Splunk Inc.-vel. A vállalat többszörösen díjnyertes megoldása összegyűjti, indexeli és rendszerezi a komplex informatikai infrastruktúrák által termelt és tárolt számítógépes nyers szöveg formátumú adatokat, legyenek azok fizikai, virtuális, vagy felhő alapúak.

Kulcsszavak: Splunk ügyvitel RRC-hu
2011. december 9. 09:10

103 millió forint! GPS-forgalmazókat bírságolt a GVH

Összesen 103 millió forint bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) négy autónavigációs készülékeket gyártó és forgalmazó vállalkozásra. Az elmarasztalt cégek 2005. és 2006. során rögzítették termékeik árát és komoly szankciókkal fenyegették meg azokat a vállalkozásokat, amelyek annál olcsóbban árusítottak.

Kulcsszavak: GVH jog GPS LCP Systems RRC-hu
2009. október 27. 19:26

Az RRC-n keresztül erősít a SonicWall

Közös sajtótájékoztatót tartott ma a kaliforniai székhelyű, hálózati biztonsági megoldásszállító SonicWALL (SW) és disztribútora, az RRC Hungary Kft. Az RRC megújulása mellett, a SW globális és regionális stratégiája, a globális és európai biztonsági piacra jellemző trendek, a nagyvállalati hálózatok kihívásai és a hálózati infrastruktúra védelme volt terítéken.

2008. szeptember 26. 15:18

RRC - az idén 500 ezer dollár bevétel SonicWALL-termékből

Az RRC januárban kezdte meg a kaliforniai SonicWALL termékeinek forgalmazását, s eddig már több mint 100 ezer dollár értékűt adott el.

2008. március 27. 08:25

SonicWALL partner és IBM disztribútor lett az RRC Kft.

A SonicWALL a biztonságos hálózati megoldások piacvezető vállalata bejelentette, hogy megkezdte magyarországi működését. A SonicWALL egy kétlépcsős terjesztői hálózat révén vezeti be díjnyertes biztonsági és adatvédelmi megoldásait a magyar piacon. A SonicWALL termékei az RRC Hungary Kft.-n keresztül lesznek elérhetők a partnerek számára.

2008. február 12. 14:52

RRC: új szervezeti felállás

Véget ért a disztribútorként ismert RRC Hungary Kft. ez év januárjától folyó átalakulási folyamata. Ez volt az apropója a társaság mai sajtótájékoztatójának.

Kulcsszavak: hálózat +céginfo RRC-hu
2006. május 30. 20:06

Új termékek az RRC kínálatában

Karácsony közeledtével megjelentek az Apple iPOD-ok is az RRC (és kiskereskedői partnerhálózata) kínálatában, de más újdonságokkal is bővítette portfólióját a korábban elsősorban hálózati termékeivel, ViewSonic kijelzőivel, APC szünetmentes áramforrásokkal, Asetek léghűtőkkel és Palm tenyérgépekkel nevet szerzett disztributor.

Kulcsszavak: RRC-hu
2005. november 15. 12:33

Asetek PC-hűtési megoldások az RRC-től

Az RRC a dániai székhelyű Asetek termékeit kezdte el forgalmazni.

Kulcsszavak: RRC-hu
2005. október 13. 12:32

MAXg vezeték nélküli termékcsalád

A US Robotics szeptemberben forgalomba kerülő, MAXg névre hallgató termékcsaládja 50%-kal nagyobb hatótávolság-elérést biztosít, így akár egyetlen MAXg wireless router vagy access point elég a teljes otthoni vagy irodai hálózat létrehozásához.

Kulcsszavak: Wi-Fi RRC-hu US Robotics
2005. szeptember 24. 09:34

Új disztribúciók az RRC-nél

Új termékvonalakat mutatott be, öt új disztribúciót jelentett be mai sajtótájékoztatóján az RRC Hungary Kft.

Kulcsszavak: +céginfo RRC-hu
2005. szeptember 20. 18:10

Monitor csereakció

Monitor csere-akciót hirdetett meg a Viewsonic magyarországi disztributora, az RRC Hungary, amelynek révén rendkívül kedvező áron nyílik alkalom arra, hogy megunt használt monitorunkat VE710b típusú LCD monitorra cseréljük.

Kulcsszavak: monitor RRC-hu ViewSonic
2005. augusztus 8. 20:57

Mindent a szemnek: két páratlan LCD kijelző

Ezen a nyáron jelent meg az RRC Hungary kínálatában Magyarországon két - a maga nemében egyedülálló - 19 hüvelykes (48,3 cm-es) Viewsonic monitor, a VX924-es és a VP191b, amelyeket módunkban állt kipróbálni. Az előbbit a játékos kedvű ifjaknak (és idősebbeknek), az utóbbit mérnököknek, gazdasági tervezőknek, brókereknek, képszerkesztőknek ajánljuk, elsősorban az olyan installációknál tökéletes választás, amelyeknél az alkalmazások esetleg több displayt is megkívánnak.

Kulcsszavak: RRC-hu monitor LCD ViewSonic
2005. augusztus 7. 12:13

Monitor, projektor, kéziszámítógép és navigáció

Megduplázott forgalom, a leggyorsabb ViewSonic monitorok, új projektorok és palmOne mobil menedzser - ezek jellemzik 2005 derekán az RRC Hungary működését. Bokrossy Gábor cégvezető június 21-én számolt be a sajtó képviselőinek az elért eredményekről és a legújabb fejleményekről.

Kulcsszavak: RRC-hu monitor pda
2005. június 25. 10:55

Új PalmOne, ViewSonic eszközök az RRC kínálatában

Az RRC Hungary Kft. mai sajtótájékoztatóján Bokrossy Gábor cégvezető rövid tájékoztatást adott a cég eredményeiről, illetve bemutatta a disztribútor kínálatában most megjelenő PalmOne és ViewSonic eszközöket.

Kulcsszavak: RRC-hu
2005. június 21. 14:35

IBM, Zyxel: új disztribúciók az RRC-nél

Az RRC Hungary Kft. ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megkezdi az IBM személyi számítógépek, notebookok és Intel alapú szerverek magyarországi nagykereskedelmét.

Kulcsszavak: RRC-hu
2004. június 15. 18:42

Az RRC Hungary a Huawei Quidway adatátviteli eszközeinek disztribútora

Az adathálózati eszközök és integrált hálózati megoldások területén a világon jól ismert, termékeit több mint 40 országban forgalmazó kínai Huawei Technologies cég disztribútori szerződést kötött Quidway nevű útválasztó, kapcsoló és access szerver típusú eszközeinek magyarországi nagykereskedelmi forgalmazására az RRC Hungary céggel.

2003. március 7. 19:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15