QuickTime kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: QuickTime

Kritikus biztonsági rés a QuickTime Player-en

Az Apple arra figyelmezteti a felhasználókat, hogy egy veszélyes sebezhetőség található a társaság QuickTime Player médialejátszóján, amelyhez a bejelentéssel egy időben ki is adta a megfelelő javítófoltot.

Kulcsszavak: Apple QuickTime security
2009. január 23. 20:36

Ténylegesen kihasznált nulladik napi hiba a QuickTime-ban

Alig egy hete fedeztek fel egy elvben azonnal kihasználható, ám akkor még csak elméleti hibát az Apple médialejátszó szoftverében. Rossz hír a felhasználóknak, hogy még a javítás kiadása előtt megérkeztek az első jelentések a hiányosság tényleges kihasználásáról.

2007. december 3. 20:41

Azonnal kihasználható hiba a QuickTime-ban

Az Apple médialejátszójában azonnal kihasználható hibát találtak, mely ezúttal a Mac és a PC felhasználókat is érinti.

2007. január 3. 08:55

A QuickTime Mac OS X változata összeomolhat

Az Apple Computer bejelentett egy, a cég szerint kisebb hibát lejátszójában. A rést felfedező eEye Digital Security komolyabbnak látja a problémát.

Kulcsszavak: QuickTime security bug Apple
2004. május 3. 09:01

Apple-kompatibilis az új RealPlayer

A RealNetworks bejelentette, hogy teljesen megújítja RealPlayer 10 médialejátszó szoftverét, és egy olyan változattal indul harcba az egyre népesebb piacon, mely többek között az Apple népszerű iTunes rendszerét is képes kezelni.

2004. január 8. 00:55

QuickTime 6.5 mobileszközök számára

Az Apple bejelentette, hogy elkészült a QuickTime 6.5-tel, amelyik alkalmas a CDMA 2000 és a GSM vezeték nélküli hálózatokon a multimédia lejátszására is.

Kulcsszavak: QuickTime mpeg Apple
2003. december 23. 20:40

A DVD-t feltörő norvég hacker most az iTunes védelmét játszotta ki

A hackerhősként emlegetett, a DVD-lemezek védelmét megfejtő norvég hacker most az Apple igen sikeres iTunes zeneszolgáltatásának védelmét törte fel.

Kulcsszavak: Apple QuickTime security
2003. november 28. 07:24

EU kontra Microsoft: csökkent értékű operációs rendszer?

A háromnapos meghallgatásról kiszivárgott hírek szerint a Microsoft azzal szeretné leszerelni az EU kérését, miszerint távolítsák el a Media Playert az operációs rendszerekből, hogy ezáltal az EU polgárai csökkent értékű szoftvert kapnának.

2003. november 13. 22:45

Kis méretű Sony digitális videorekorder

A Sony napokon belül megkezdi annak az új digitális videorekordernek a forgalmazását, mely a televíziós műsorokat Memory Stick formátumú memóriakártyákon videofájlokként tárolja.

Kulcsszavak: Sony QuickTime
2003. szeptember 27. 09:40

Az Apple támogatja a 3GPP-t

[smallimage 1 left]Az Apple bemutatta az új QuickTime 6.3-at, a vállalat első olyan megoldását, amelyik támogatja a 3GPP (harmadik generációs partnerprogram) szabványt, s így a segítségével lehetővé válik, hogy a multimédiás tartalmat vezeték nélküli hálózatokon is le lehessen játszani.

2003. június 4. 23:37

Coolpix 5400: 5,1 megapixeles digitális fényképezőgép a Nikontól

[smallimage 1 left] Akiknek a 3, illetve 4 megapixel felbontású digitális fényképezőgépek már nem elégítik ki maximálisan az igényeiket, ideális választás lehet az a Nikon által most bejelentett 5,1 megapixel felbontású új digitális fényképezőgép, mely idén nyártól kezdve 799 dolláros áron lesz megvásárolható.

Kulcsszavak: Nikon QuickTime kamera
2003. május 31. 10:29

25 millióan használják az MPEG-4-re épülő QuickTime 6-ot

Az Apple Computer adatai szerint bevezetése, július 15-óta eddig mintegy 25 milliószor töltötték le a cég ingyenes, MPEG-4 tömörítési eljárásra épülő lejátszóprogramját. Frank Casanova, az Apple Quick Time termékmenedzsere szerint a vállalat egyik fő feladatának azt tekinti, hogy megkímélje a felhasználókat a különböző formátumok, nyomon követésének kényszerétől, elegendő az időnként elvégzett frissítés.

2002. október 17. 05:16

Internet Explorer - QuickTime kompatibilitási probléma

Az Apple Computer szóvivője a napokban bejelentette, hogy a cég fejlesztői gőzerővel azon munkálkodnak, hogy kijavítsák azt a hibát, mely meggátolja, hogy a QuickTime médialejátszó szoftver együttműködjön a Microsoft legfrissebb webböngésző szoftverével.

2001. augusztus 16. 21:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult. 

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

Az oltóanyagok létfontosságú lépést jelentenek a világ koronavírus-járvány elleni küzdelmében, ugyanakkor mindez visszaélésekre is lehetőséget ad a csalók és álhírterjesztők számára. Az IT biztonsági megoldásokat fejlesztő ESET bemutatja a leggyakoribb, vakcinával kapcsolatos jellemző átveréseket, amellyel megpróbálnak hozzáférni a személyes adatainkhoz vagy a pénztárcánkhoz. 

2021. április 19. 14:58