TEAC kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TEAC

Színes kijelzős HDD-MP3-Playerek a Teactől

A Teac prezentálta legújabb 20 Gb tárolókapacítású színes kijelzővel ellátott merevlemez-lejátszóját, mely az MP-8000 nevet viseli.

Kulcsszavak: MP3 TEAC
2005. április 21. 21:21

A japán gyártók is tajvanba telepítik a DVD írók gyártását

A vártnál gyorsabb árcsökkentés következtében a japán gyártók a korábban tervezettnél jóval hamarabb megkezdték a DVD író meghajtók gyártásának áttelepítését Tajvanba, állítják egyes tajvani hírforrások.

2003. november 24. 09:44

A TechX kiállítás apróbb újdonságai

A korábbi években PC Expo nevet viselő New York-i TechX számítástechnikai szakkiállításon, ahogy az várható volt, sokkal kevesebb PC-s újdonságot mutattak be, mint az elmúlt években, ennek ellenére azért szinte minden kisebb-nagyobb cég bemutatott valamilyen újdonságot a kiállításon. A kiállítás középpontjában egyébként a kéziszámítógépek és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők, illetve szolgáltatások vannak.

2001. június 28. 22:28

5 GB-os PC Card meghajtó

A Toshiba America Electronic Components (TEAC) Storage Device Division egy 5 GB-os Type II PC Card merevlemezes eszközzel kibővítette az 1,8 hüvelykes merevlemezes meghajtósorozatot.

Kulcsszavak: winchester notebook TEAC
2001. június 27. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte már 22. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosít arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat. 

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

Az ESET globális FinTech-kutatásának üzleti szegmensében vizsgálta a felsővezetők hozzáállását a pénzügyi technológiához (FinTech) és a biztonsághoz: a felmérésben 1200 felsővezető vett részt az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Japán és Mexikó különböző iparágaiból. A felmérésből kiderült, hogy az üzleti vezetők több mint kétharmada (68%) tervezi növelni a pénzügyi technológiába, azaz a FinTech-be történő befektetéseit a 2021-2022-es időszakban.

2021. július 7. 12:37