Telefonica kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Telefonica

Go Ignite, az első globális felhívás a startupok támogatására

A Barcelonában megrendezett Mobil Világkongresszus keretében került sor a Négy év múlva (Four Years From Now – 4YFN) technológiai és start-up eseményre,  ahol a Deutsche Telekom (hub:raum), az Orange (Orange Fab), a Singtel (Singtel Innov8) és a Telefónica (Telefónica Open Future) innovációért felelős csapatai életre hívták a Go Ignite elnevezésű új kezdeményezést.

2016. március 2. 10:38

A prágai PPF megvette a cseh Telefónica 65,9 százalékát

A PPF prágai pénzügyi befektetési csoport megvette a Telefónica spanyol távközlési társaságtól, Európa legnagyobb távközlési cégétől a Telefónica Czech Republic 65,9 százalékos részvénycsomagját. A tranzakció értéke 63,6 milliárd korona - közölte a PPF kedden.

Kulcsszavak: Telefonica +céginfo
2013. november 5. 13:12

Gigafúzió: a legnagyobb német mobilszolgáltató jöhet létre

Folytatódik az európai távközlési szektor konszolidációja, a spanyol Telefonica ugyanis megvásárlja a holland KPN-től német leányvállalatát, az E-Plus-t. Az E-Plus és a spanyolok német leányvállalatának, az O2-nak az összevonásával ügyfélszám alapján a legnagyobb német mobilszolgáltató jöhet létre.- írja a portfolio.hu.

2013. július 23. 09:41

A Telefonica profitja csökkent az I. negyedévben

A Telefonica spanyol távközlési óriásvállalat profitja 1,9 százalékkal csökkent az első negyedévben, részben működési költségeinek emelkedése miatt.

Kulcsszavak: +céginfo Telefonica
2011. május 16. 09:19

Stratégiai együttműködést írt alá a spanyol Telefonica és a kínai China Unicom

Stratégiai együttműködést írt alá a spanyol Telefonica SA és a kínai China Unicom (Hong Kong) Ltd., amelynek keretein belül mindkét vállalat 500 millió dollár értékben fektet be a másik társaság papírjaiba.

2011. január 24. 10:42

További leépítés a legnagyobb cseh távközlési szolgáltatónál

Az idén folytatódik a leépítés Csehország legnagyobb távközlési szolgáltatójánál.  A spanyol Telefonica érdekeltségi körébe tartozó Telefonica O2 szóvivőjének tájékoztatása szerint az idén a 8 ezer fős dolgozói állomány öt százalékától válnak meg, miután tavaly már végrehajtottak egy négy százalékos leépítést.

Kulcsszavak: Telefonica +céginfo
2010. május 20. 09:40

Egyesül a Telefonica és Telecom Italia?

A spanyol Telefonica és az olasz Telecom Italia távközlési szolgáltatók állítólag azon fáradoznak, hogy egy új holding vállalatban egyesítsék a két vállalat részvényeseit.

2010. február 8. 07:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

2024. február 8. 09:30