E-Plus kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: E-Plus

Gigafúzió: a legnagyobb német mobilszolgáltató jöhet létre

Folytatódik az európai távközlési szektor konszolidációja, a spanyol Telefonica ugyanis megvásárlja a holland KPN-től német leányvállalatát, az E-Plus-t. Az E-Plus és a spanyolok német leányvállalatának, az O2-nak az összevonásával ügyfélszám alapján a legnagyobb német mobilszolgáltató jöhet létre.- írja a portfolio.hu.

2013. július 23. 09:41

A Skype partneri szerződést kötött egy német mobilszolgáltatóval

A Skype VoIP internetes telefonszolgáltató megkötötte első szerződését egy mobilcéggel arra vonatkozóan, hogy utóbbi ügyfelei fix havidíjas 3G internetes szolgáltatás keretében igénybe vehetik a Skype kínálta telefonálási lehetőséget.

Kulcsszavak: E-Plus Skype UMTS VoIP
2005. szeptember 3. 21:04

iPhone, avagy miképp telefonálhatunk csaknem ingyen egy mobillal

Egy mobil- és egy internetszolgáltató - az E-Plus és a Freenet - bemutatta a CeBIT-en, hogy miképp telefonálhatunk csaknem ingyen egy mobillal az interneten keresztül.

2005. március 14. 19:01

Teljesítette éves előfizetői tervét az E-Plus

A holland KPN távközlési vállalat német leányvállalata, az E-Plus mobilszolgáltató teljesítette az idei évre előirányzott kilencmilliós előfizetői tervét - közölték a cégnél hétfőn.

Kulcsszavak: E-Plus
2004. szeptember 21. 09:29

A CeBIT lendületet adhat az UMTS elterjedésének

A küszöb előtt áll az UMTS rendszer széleskörű bevezetése az adatforgalmazó kártyákkal felszerelt mobil számítógépek számára is.

2004. február 23. 09:01

Bízik az i-Mode sikerében a német E-Plus mobilszolgáltató

Az E-Plus német mobiltelefon-szolgáltató az i-Mode mobil multimédia-szolgáltatás akadozó bevezetése ellenére is lendületes növekedésre számít.

2002. november 20. 08:19

KPN Telecom: 12,4 milliárd eurós arculatérték-leírás

A holland KPN Telecom bejelentette, hogy 12,4 milliárd eurós arculatérték-leírást hajt végre a német E-Plusban levő részesedésére. Ezzel a lépéssel a KPN holland vállalat által valaha is elért legnagyobb éves veszteséget könyvelheti majd el.

Kulcsszavak: KPN +céginfo E-Plus
2002. március 18. 13:27

Európai i-mode kézzel fogható közelségben

A németországi E-Plus Mobilfunk hivatalosan is megerősítette, hogy március 16-án elindítja az i-mode vezeték nélküli internetszolgáltatást. Ez lesz az első i-mode szolgáltatás Japánon kívül.

2002. március 5. 22:58

I-mode Németországban

Az NTT DoCoMo Japán legnagyobb mobiltelefon-gyártó cége hivatalosan is bejelentette, hogy a német E-Plus Mobilfunk GmbH-val közösen Németországban két hónapon belül már elindítják az i-mode szolgáltatást.

2002. február 19. 17:28

Mobilcom: verseny és együttműködés

A német Mobilcom 1 év alatt 2,17 millióról 4,61 millióra, több mint duplájára emelte GSM előfizetői számát. Ugyanakkor, a 3. generációs UMTS szolgáltatás elterjesztésére, együttműködést készít elő riválisával az E-Plusszal.

Kulcsszavak: MobilCom E-Plus UMTS +céginfo
2001. május 7. 15:17

Az E-Plus 2,5 milliárd eurós kölcsönt vett fel

A 77,5 százalékban a holland KPN távközlési társasághoz tartozó német E-Plus mobilcég 20 banktól összesen 2,5 milliárd euró értékben vett fel hitelt.

Kulcsszavak: E-Plus KPN +céginfo
2001. április 13. 07:48

Megkétszereződött a német maroktelefonok száma

Tavaly több mint a kétszeresére emelkedett a Németországban forgalomban lévő maroktelefonok (handy) száma - derül ki a mobilhálózatok fenntartói által kedden közzétett adatokból.

2001. január 10. 09:16

Csak a MobilCom és az E-Plus elégedett

A németországi UMTS-aukció befejeződése után igazán elégedettnek csak a MobilCom és az E-plus tűnt.

2000. augusztus 18. 09:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15