Vogel kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Vogel

Másra szálltak a magyarországi Vogel-lapok

A korábban a Vogel-Burda Communications Kft. informatikai magazinjai (azt követően, hogy a közelmúltban már maga a cég is átkerült a Vogel és a Burda közös tulajdonából a Burda kizárólagos tulajdonába) gazdát cseréltek: a Chipet, a Computer Panorámát, a PC Gurut és a Műszaki Magazint a Motor-Presse Budapest Lapkiadó Kft. vette meg; az IT-Business esetében pedig dolgozói kivásárlás történt.

2007. december 6. 16:30

Új portállal jelentkezett az IT-Business

Új internetes magazinnal rukkolt elő a most másfél éves IT-Business magazin.

Kulcsszavak: újság portál Vogel
2004. szeptember 9. 19:10

A Chip kiadója megvásárolta a Computer Panorámát

A német Vogel Burda Holding GmbH 90%-os tulajdont szerzett a Computer Panoráma Kiadói Kft.-ben, miután megvásárolta a WEKA Holding GmbH teljes és a HVG Rt. túlnyomó tulajdonrészét.

Kulcsszavak: Chip kiadó Vogel
2003. augusztus 18. 22:01

Guru Gamer Guru nélkül

A CHIP, PC Guru, illetve MM Műszaki Magazin című lapok tulajdonosának, a Vogel Publishing Kft.-nek az általa tisztességtelen piaci magatartás megállapítása iránt indított perben sikerült elérnie, hogy a Fővárosi Bíróság a G.F.H. Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-t - a Guru Gamer, a Magyar PC Magazin és az MMM Magyar Műszaki Magazin című lapok kiadóját - a folyamatban lévő per jogerős befejezéséig eltiltotta a "GURU" elnevezés bárminemű használatától. Hasonlóan döntött a Fővárosi Bíróság az "MM" rövidítést, illetve az "MM Műszaki Magazin" elnevezést illetően is.

2002. október 14. 11:44

Régi-új főszerkesztő a PC GURU élén

A Vogel Publishing Kft. nem vonul ki a játékprogramokkal foglalkozó lapok piacáról. Az októberben újjászervezett szerkesztőség tovább kívánja erősíteni élen járó pozícióját Magyarországon, amihez egy "régi-új" főszerkesztő, Berényi Zoltán adja majd szakmai tudását és támogatását.

Kulcsszavak: PC Guru Vogel újság
2002. október 10. 12:47

Megjelent a Magyar PC Magazin első száma

A Chip Magazin szerkesztőségi gárdája új lapot indított Magyar PC Magazin néven - tájékoztatta Ali Mehdi, a szerkesztőségi infrastruktúrát biztosító IPMA-Service Kft. ügyvezető igazgatója kedden az MTI-t.

Kulcsszavak: Vogel Chip újság
2002. szeptember 18. 08:40

A volt Chip & (PC Guru stb.) csapat tiltakozása

Ali Mehdi, a Chip helyébe lépő új lapokról és a Chip megújulásáról szóló híreinkben szereplő IPMA Services és IPMA Media Kft. ügyvezetője a Vogel-Burda tegnapi sajtótájékoztatójával kapcsolatban közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, amelyben valótlannak, illetve erősen vitathatónak minősíti az elhangzott és publikált állításokat.

2002. szeptember 5. 18:33

A Chip nem szűnik meg, sőt...

Mint azt "Új (régi) lapok a PC-piacon" című egy héttel ezelőtti hírünkben közreadtuk, a CHIP számítástechnikai és kommunikációs magazint sem kerülte el az - a magyar lapkiadásban egyáltalán nem egyedülálló eset -, hogy a szerkesztőségi stáb új név alatt, új lapot indít. A részleteket a Vogel oldaláról ma az újonnan kinevezett magyarországi ügyvezető, Carsten Gerlach (képünkön), és a Vogel Burda Holding GmbH ügyvezető igazgatója, Hans-Günther Beer fejtette ki egy sajtóebéden.

2002. szeptember 4. 15:54

Új (régi) lapok a PC-piacon

A Vogel Publishing Kft legutóbbi közgyűlése felmentette Ivanov Péter eddigi ügyvezetőt, és Carsten Gerlach-ot bízta meg a cég irányításával. A döntést követően a lapok hirdetéseinek kezelését bonyolító IPMA Service Kft. arról értesítette partnereit, hogy a Chip és társlapjainak szerkesztősége kivált, és a jövőben új nevekkel – Magyar PC Magazin, Guru Gamer, Magyar Műszaki Magazin, Multi play Magazin - jelentetnek meg lapokat.

Kulcsszavak: +céginfo Chip Vogel
2002. szeptember 4. 15:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

Az iskoláskorú gyerekek jelentős része a neten tartja a kapcsolatot a barátaival, osztja meg az élményeit, az idősebbek esetleg már online is vásárolnak és olvasnak híreket. A világhálón számtalan lehetőség várja a diákokat, ám nem mindenki van tisztában az ezzel járó veszélyekkel. Európa egyik vezető kiberbiztonsági vállalata, az ESET ezért figyelemfelkeltő kreatív pályázatot hirdet a 6-20 éves korosztály számára Netezz biztonságban! címen. A legötletesebb pályamunkákat értékes nyereményekkel jutalmazzák, nevezni október 1-től 31-ig az ESET oldalán lehet.

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

A világ harminc országának legfeljebb 15 és fél éves diákjai számára meghirdetett Európai Junior Informatikai Diákolimpiát (eJOI) idén Ukrajna rendezte meg – virtuálisan. A magyar diákolimpikonok a Neumann Társaság tehetséggondozási programja keretében, a Nemzeti Tehetség Program támogatásával készültek fel az eJOI-ra, amelyen két ezüstérmet és öt bronzérmet szereztek.

2022. szeptember 26. 18:20