palmtop kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: palmtop

Palm újdonságok a CES-en

A Palm előzetesen beharangozta, hogy valami nagy bejelentésre készül a januári CES kiállításon, ami aligha lehet más, mint az új Palm OS II operációs rendszer és a hozzá tartozó új mobilok.

2008. december 11. 20:20

A PalmOne 4 Gb-s LifeDrive-ot tervez

Ez év márciusától kezdett elterjedni az a hír az interneten, hogy a közeljövőben várható egy új LifeDrive megjelenése. Most azonban az Amazon.com nyilvánosságra hozott néhány képet a termékről, és emellett még pár technikai adatot is.

Kulcsszavak: palmtop PalmOne
2005. május 7. 18:02

Fornax: mobil adatkezelés tenyérszámítógéppel

A mobiltelefonok és tenyérszámítógépek terjedésével rengeteg funkció, tevékenység megoldható az irodán kívül is, elszakadva az asztali számítógéptől és vonalas internettől. A vezeték nélküli eszközöknek, illetve mobil-internettechnológiának köszönhetően könnyen elvégezhető feladattá válik egy raktárkészlet-ellenőrzés vagy a vállalat központi adatbázisában található bármely információ lekérdezése. A Fornax Rt. által kifejlesztett Fornax Palm Inventory olyan adatgyűjtő és leltározó rendszer, amely önállóan és központi adatbázissal összekapcsoltan egyaránt működőképes.

2002. szeptember 20. 09:48

A Palm visszafizeti az m130-asok árát

Korábbi álláspontját felülbírálva a Palm bejelentette, hogy mégiscsak visszafizeti azok pénzét, akik a megtévesztő reklámok miatt m130-ast vásároltak, és nem elégedettek vele.

Kulcsszavak: +fohir palmtop Palm
2002. szeptember 5. 20:44

Új Palm OS eszközök az Acer-től

Az Acer bemutatta az európai piacra tervezett új Palm OS eszközeit. Az új Palm OS 5 stílusú nagyfelbontású színes képernyők, a bővítőkártyák, az mp3 lejátszó, valamint a hangfelvételi lehetőség - ezek röviden az új eszközök jellemzői.

Kulcsszavak: pda Acer palmtop
2002. augusztus 23. 20:48

Nyílt forráskódú böngésző Palmokhoz

A Palm kéziszámítógép tulajdonosainak mostantól egy új lehetőség is rendelkezésükre áll, hogy a webet böngésszék: a Vagabond böngésző a Linuxtól.

2002. április 10. 19:17

Mobilizált pdf formátum

Az Adobe hivatalosan is bemutatta a Palm OS-re tervezett Acrobat Reader 2.0-t. Az egyelőre csak béta-verzióként működő Acrobat Reader 2.0 zökkenőmentes átjárást biztosít a pdf előírásának megfelelően a vezetékes és a mobilkommunikációs eszközök között. A pdf formátumban elmentett dokumentumok így a Palmokon, az Apple gépeken, illetve más számítógépeken kölcsönösen megtekinthetők.

Kulcsszavak: opsys +fohir palmtop Adobe
2002. március 20. 19:43

Alkalmazásfejlesztő pályázat iPAQ-ra

A Compaq Magyarország vezérigazgatója - a vezeték nélküli technológiákra szakosodott Szakértői Központ keddi bemutatóján - a már meglévő alkalmazások ismertetése során bejelentette, hogy pályázattal is elő kívánja segíteni a hazai alkalmazások számának gyors gyarapodását. Az iPAQ fejlesztésre kiírt pályázat fődíja egy millió forint, valamint az a lehetőség, hogy a megoldást a Compaq is értékesíteni fogja.

Kulcsszavak: palmtop Compaq-hu
2002. március 12. 15:21

Kelet-Közép-Európára koncentrál a Handspring, megjelent a Tréo

A Handspring Prágában bejelentette, hogy megkezdi a Tréo kommunikárorának forgalmazását Közép- és Kelet-Európában, méghozzá felismerve a helyi piac adottságait, nemzeti nyelvekhez igazított menürendszerrel.

2002. március 8. 21:28

Újabb Palm készülékek Európában

Az amerikai szoftver és eszközgyártó Palm frissítette operációs rendszerét és két új, színes képernyős PDA-t mutatott be.

Kulcsszavak: Palm palmtop +fohir
2002. március 4. 21:49

Felhagy a WorkPadek gyártásával az IBM

Immár hivatalos forrásokból is tudni lehet, hogy az IBM felhagy a Palm operációs rendszerrel ellátott WorkPad kéziszámítógépek gyártásával.

Kulcsszavak: palmtop IBM +fohir
2002. február 14. 22:02

Palm csúcsmodell vezeték nélküli adatátvitellel

A Palm New Yorkban bemutatta legújabb kézi masináját, a vezeték nélküli adatátvitelre is alkalmas Palm I705 PDA-t, amelynek kibocsátására a héten kerül sor.

Kulcsszavak: Palm +fohir pda palmtop
2002. január 29. 21:51

44 százalékkal csökkentek a Palm eladásai

A PDA késziszámítógépeket gyártó Palm Inc. nyilvánosságra hozta negyedéves piaci eredményeit, amelyek drasztikusan visszaeső bevételekről, valamint 25 millió dolláros veszteségről tanúskodnak.

2001. december 20. 23:15

GPRS a Palmokban is

A Palm következő – 5.0-s – generációjánál már alapszolgáltatás lesz a GPRS-kompatibilitás, ami az eddiginél erősebb processzort és tartósabb tápellátást is feltételez.

2001. december 19. 21:05

Visszahívott Palmok

A Palm hivatalosan is bejelentette, hogy az m500 és az m505 típusoknál tapasztalt szinkronproblémák miatt visszahívja a készülékeket.

Kulcsszavak: palmtop +fohir Palm
2001. november 12. 19:02

Elem vagy akku?

A mobileszközök (palmtopok, digitális fényképezőgépek, kamerák, mobiltelefonok) áramellátására több különböző megoldás létezik, kezdve az egyszer használatos elemektől egészen a hosszú élettartamú lítiumion-akkumulátorokig. Mivel mindegyik áramforrásnak megvan a helye a felhasználói palettán, érdemes áttekinteni jellemzőiket, hogy eldönthessük, mikor melyiket érdemes választani.

2001. november 1. 11:34

A Palm OS megtanult kínaiul

A tajvani Acer bejelentette az s10-es modellt, az első olyan kézikészüléket, mely kínai nyelvű Plam operációs rendszert használ.

Kulcsszavak: Acer +fohir palmtop
2001. október 19. 22:21

Palm modell már 100 dollár alatt

A fokozódó árharcban újabb árcsökkentésre szánta el magát a Palm, és hogy megpróbálja szélesíteni vásárlótáborát, két belépőszintű modelljének árát jelentősen csökkentette, így már 100 dollár alatt is lehet Palm készüléket vásárolni.

2001. október 5. 20:49

Szoftver a mobilhálózat integritásának ellenőrzésére

A Netaphor Software olyan alkalmazás béta-verzióját mutatta be, amely kézi számítógépek mobilhálózati kapcsolatát képes folyamatosan ellenőrizni.

2001. szeptember 28. 20:09

RRC: bemutatkozik az új Palm kéziszámítógép

A Palm Europe kelet-európai vezetői mutatták be az új, sok bővítési lehetőséget kínáló Palm m125 típusú kéziszámítógépet (PDA-t) a hazai disztribútor RRC Hungary Kft. által néhány nappal a londoni világbejelentés után, szeptember 26-án a margitszigeti Grand Hotelban tartott, sajtótájékoztatóval egybekötött dealeri napján.

Kulcsszavak: +fohir Palm RRC-hu palmtop
2001. szeptember 27. 19:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

Az áttörés éve lett 2021 a hazai kriptopiac világában. Az idei esztendőben egymástól függetlenül fél tucat kriptopénz, úgynevezett token elindulásáról döntöttek magyar szereplők. A szerencsés esetben már néhány hónap alatt akár 300-400 százalékos haszonnal kecsegtető virtuális pénz a befektetők fantáziáját is megmozgatta. A legalább százezer főre becsülhető magyar kriptopénz-tulajdonosi kör a hírek szerint nemcsak a világhírű bitcoinból és ethereumból vásárolt be előszeretettel, hanem szívesen költött a magyar fejlesztői csapattal, honlappal rendelkező kriptopénzekre is. Ennek a trendnek egy új, meghatározó állomása lehet, hogy december elején elérhetővé válik az első magyar iparági börze, a New Change Kriptotőzsde.

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke a következő 5 évben Dr. Charaf Hassan lesz, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának nemzetközileg is elismert dékánja. Az új elnök szakmai tapasztalatával is segíti majd a Vodafone Alapítvány digitális kompetenciafejlesztést és társadalmi esélyegyenlőség megteremtését célzó programjait. 

2021. november 18. 16:49