Fornax kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Fornax

Díjazta a SAP legjobb partnereit

A nagyvállalati szegmensben az ERP Consulting Zrt., a középvállalati szektorban a Fornax SI Nagyvállalati Megoldások Kft. kapta meg a legjobbaknak járó díjat. Kisvállalatok között a legeredményesebb partner az OnLive IT Kft. volt, amely számos regionális elismerést is bezsebelt az elmúlt években.

2015. április 2. 14:22

Magyar győzelem az European Software Excellence Awards-on

Az európai szoftverfejlesztők egyik legrangosabb versenyén, első helyen végzett a magyarországi Fornax ZRt. munkafolyamat- és munkaerő kezelő szoftvere, az Eventus. A díjat március 1-én Berlinben, az European ISV Convention 2012-n, a legnagyobb európai szoftverfejlesztők konferenciáján vették át a Fornax képviselői.

2012. március 4. 09:32

Eventus, avagy az észrevétlen IT forradalom

A telekommunikáció rohamléptékű fejlődése nem csak az újabb és újabb technikai eszközök megjelenésének köszönhető, hanem a rendszerek integrált működését biztosító intelligens szoftvereknek is. Egy ilyen, a magyar Fornax vállalat által kifejlesztett alkalmazás, az Eventus működik közre a világ egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltatójának, a Deutsche Telekom rendszereinek az üzemeltetésében.

2011. szeptember 14. 08:50

SAP-partner lett a Fornax

Belépett az SAP stratégiai partnerei közé a Fornax Zrt. - jelentették be a felek. A nemzetközi PartnerEdge program segítségével a magyar tulajdonú rendszerintegrátor és szoftvercég már nem egyszerű SAP-viszonteladó, hanem stratégiai partner a magyar piaci aktivitásokban.

Kulcsszavak: Fornax SAP
2011. augusztus 10. 14:22

Sun Java System alkalmazások pénzintézetek számára - konferencia

Június 24-én a Sun Magyarország és a Fornax közösen rendezett banki szakemberek számára félnapos konferenciát Budapesten, amelyen a Sun Java Enterprise System lehetséges pénzintézeti alkalmazásait, azok előnyeit körvonalazták az előadók.

2004. június 23. 14:52

ISO 9001:2000 a Fornax-nak

A Fornax Rt. közleményében a vállalat ISO 9001:2000 tanúsításáról számolt be az alábbiak szerint:

Kulcsszavak: ISO Fornax +céginfo
2004. január 7. 08:10

IT Helpdesk rendszert szállított a Fornax a Westel számára

A Fornax Rt. szakértői végezték a Westel Mobil Távközlési Rt. számára a Westel ITSM rendszer fejlesztését.

2003. október 6. 20:10

Technológiai váltás a Teledatacast Kft.-nél

[smallimage 1 left] 2003. július 15-től, a Teledatacast Kft. Gazdasági Információs Rendszerének elérését internetes és műholdas adatvételi lehetőség váltja fel, a szűk sávszélességet biztosító DBC technológia alkalmazása megszűnik.

Kulcsszavak: TeleDataCast Fornax
2003. június 26. 23:33

Global Excellence-díj a Matáv-Fornax munkafolyamat-irányító rendszerének

A Matávnál működő innovatív, kiemelkedő színvonalú munkafolyamat-irányító (WFMS) rendszerével a Fornax Rt. nyerte el a 2003 Global Excellence in Workflow" pályázat ezüst fokozatú díját. A munkafolyamat-irányítási iparág világszerte legnevesebb szervezetei, a Workflow Management Coalition (WfMC), a Giga Information Group és a Workflow And Reengineering International Association (WARIA) díjait április elején adták át New Yorkban.

2003. május 11. 18:04

Fornax: díjnyertes informatikai fejlesztés

A Fornax Rt. nyerte el a "2003 Global Excellence in Workflow" pályázat ezüst díját a Matávnál működő munkafolyamat-irányító (WFMS) rendszerével.

2003. április 9. 13:18

Informatikai Kontrolling: a vállalati információbiztonság ellenőrzésének új módszere

A közelmúltban napvilágot látott felmérések alátámasztják azt a korábbi feltevést, hogy a magyar vállalatok a szükségesnél jóval kisebb jelentőséget tulajdonítanak a számítógépes információvédelemnek.

2003. február 10. 21:54

Fornax: mobil adatkezelés tenyérszámítógéppel

A mobiltelefonok és tenyérszámítógépek terjedésével rengeteg funkció, tevékenység megoldható az irodán kívül is, elszakadva az asztali számítógéptől és vonalas internettől. A vezeték nélküli eszközöknek, illetve mobil-internettechnológiának köszönhetően könnyen elvégezhető feladattá válik egy raktárkészlet-ellenőrzés vagy a vállalat központi adatbázisában található bármely információ lekérdezése. A Fornax Rt. által kifejlesztett Fornax Palm Inventory olyan adatgyűjtő és leltározó rendszer, amely önállóan és központi adatbázissal összekapcsoltan egyaránt működőképes.

2002. szeptember 20. 09:48

Alkalmazásintegráció a Budapest Banknál

Miközben a Budapest Bank 2002 júniusában elindította NetBank nevű böngésző alapú internetbanking-rendszerét, ezzel párhuzamosan megkezdődött a használata egy kevésbé látványos, de annál fontosabb rendszernek, a Process Interface alkalmazásintegrációs megoldásnak, amely a NetBank banki háttérrendszerekkel történő integrációját végzi. A Budapest Bank - a Fornax Integrátor Kft.-vel együttműködve - így olyan világszínvonalú integrációs megoldást valósított meg, amely a jövőben lehetővé teszi a különböző elektronikus ügyfélkapcsolati csatornák - így például a mobilbank és a call center - rendkívül gazdaságos kialakítását, illetve biztonságos üzemeltetését.

2002. július 24. 16:07

A TeleDataCasté a Fornax adatszolgáltatási üzletága

Az Antenna Hungária Rt. tulajdonában lévő TeleDataCast (TDC) Kft. megvásárolja a Fornax adatszolgáltatási üzletágát - írta a Világgazdaság.

2002. március 13. 19:10

Fornax: mobil alapú CRM rendszer

A Mobil CRM (MCRM) a Fornax által kifejlesztett SMS alapú kommunikációs rendszer. Lehetőséget biztosít közép- és nagyvállalatok számára ügyfélkapcsolataik és belső folyamatirányításuk kezelésére. Segítségével a cég személyre szabott üzeneteket küldhet ügyfelei vagy külső helyszínen dolgozó alkalmazottai számára, amelyre a címzettek válaszüzeneteket küldhetnek, és azokat a rendszer automatikusan értelmezi.

2001. október 8. 19:50

Fornax - idén 3 milliárd forintos bevétel

A Fornax Rt. a tervek szerint az idén nettó 3 milliárd forint árbevételt ér el, szemben az elmúlt évi 1,949 milliárd forinttal - közölte Lévay Örs, a társaság vezérigazgató-helyettese az MTI-vel.

Kulcsszavak: Fornax +céginfo
2001. június 27. 08:18

X-commerce a Fornaxtól

A sajtó képviselőinek június 14-én mutatkozott be a Fornax Rt. X-Commerce divíziója. Az x-commerce egy új irányzat a mobil eszközökhöz és a hangfelismeréshez kapcsolódó tartalomszolgáltatások kialakítására.

2001. június 15. 07:46

Görög többségi tulajdon a Fornaxban

A görög Intracom távközlési szolgáltató többségi tulajdonrészt vásárolt a Fornaxban, a tőzsdei adatszolgáltatással is foglalkozó magyar távközlési és szoftvervállalatban.

Kulcsszavak: Intracom Fornax +céginfo
2000. július 28. 08:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 1-jétől Szalai Enikő a Yettel Magyarország Zrt. HR vezérigazgató-helyettese. A HR-menedzsment területén 25 év nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember egy kihívásokkal teli időszakban, izgalmas vállalati környezetben veszi át a terület vezetését a telekommunikációs cégnél.

2022. augusztus 11. 11:21