Ethernet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Ethernet

„All-in-one” átjárók KKV-knak

A ZyXEL kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett átjáró sorozatát (SBG) a nagy sebességű, kiemelt lefedettségű internet-szolgáltatás üzleti célú kihasználására fejlesztette.

2016. május 4. 08:43

A GTS CE és az Overture szélessávú Ethernet szolgáltatásokat kínál egész Közép-Európában

A szolgáltatók és hálózatüzemeltetők edge és aggregációs hálózaton működő Carrier Ethernet szállító partnere, az Overture megállapodást kötött a GTS Central Europe vállalattal, a régió vezető integrált távközlési szolgáltatójával. A két cég kis- és nagykereskedelmi ügyfeleinek fog szélessávú Ethernet szolgáltatásokat nyújtani egész Közép-Kelet Európában, egyszerre öt országban – Magyarország mellett Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Lengyelországban.

2012. szeptember 11. 18:49

A játékélmény fokozására tervezett ASUS hálózati- és audioeszközök a CES-en

A játékosok sebességigényének kielégítését szolgálja az RT-N66U kétsávos vezeték nélküli gigabites router és az EA-N66 kétsávos, vezeték nélküli Ethernet adapter, a hanghatásokról pedig a ROG Rampage IV Formula/ThunderFX játékosok számára készült alaplap és a ROG Xonar Phoebus játékos hangkártya gondoskodik.
 

2012. január 12. 14:08

Oszd meg és gazdálkodj! - HP T200 Zero Client MultiSeat

A HP lehetővé teszi a kis- és középvállalatoknak, hogy könnyen bővítsék PC-jük tudását a számítástechnika megosztásával. Az új HP T200 Zero Client segítségével akár 15 munkahely összeköthető Ethernet kapcsolattal mindössze egy PC vagy szerver segítségével.

Kulcsszavak: megosztás USB Ethernet kkv HP
2011. október 11. 12:24

Olcsó Ethernet-kábel lehet a jövő televíziós adatátviteli szabványa

A digitális televíziózás adatátviteli szabványának tekintett HDMI-kábeleket a jövőben a lényegesen olcsóbb Ethernet-kábelek válthatják fel, miután a szórakoztatóelektronikai iparág neves képviselői is támogatják a HDBaseT nevű új szabványt.

2010. július 8. 18:36

Elsők között épít ki teljes Közép-Európát lefedő Ethernet hálózatot a GTS CE

Az IDC előrejelzése szerint az Ethernet szolgáltatások piaca 2013-ra 5,6 milliárd amerikai dollárra nő Európában, ami 123 százalékkal magasabb, mint 2009-ben. A GTS az elsők között kínál majd teljes közép-európai régióra kiterjedő Carrier Ethernet szolgáltatásokat.

2010. május 19. 14:37

Új Intel megoldás a 10Gbps Ethernet széles körű elterjesztéséhez

Az Intel az Interop 2008 (Nevada, Las Vegas) konferencián és kiállításon bejelentette, hogy a 10 Gigabit Ethernet technológia széles körű elterjedésének útjából elhárult az akadály és sok helyen adoptálható lesz. Ez a nagy sávszélességű adatátviteli technológia rövid időn belül megjelenhet a nagy tárolóhálózatokban és az adatközpontokban.

Kulcsszavak: Intel Ethernet adatátvitel
2008. május 4. 16:22

Szabványok optikai hálózatokra és új Ethernet szolgáltatásokra

Felismerve a DWDM (Dense Wavelenght Division Multiplexing) innovációra gyakorolt jelentős hatását, a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) új szabványt (ITU-T G.698.1) alkotott, amely képessé teszi a hálózati operátorokat, hogy a nagyvárosi környezet (metro) hálózataiban több szállítós DWDM rendszereket legyenek képesek telepíteni.

2005. június 27. 18:10

3Com - Új, falba építhető Ethernet kapcsoló

A 3Com bemutatta IntelliJack NJ220 kapcsolóját, a falba építhető 4 port vezérelt Ethernet kapcsoló legújabb tagját.

2004. január 29. 18:51

Nagy teljesítményű Cisco kapcsolók

A Cisco bejelentette a "Metro Ethernet" kapcsoló megoldást, amely lehetővé teszi az Ethernet kapcsolatot vállalati környezetben. Ezzel egy időben a kommunikációs eszközöket gyártó óriás hardver- és szoftverkomponensekkel egészítette ki a már kapható három korábbi Metro Ethernet kapcsolót.

Kulcsszavak: Cisco Ethernet kapcsoló
2004. január 22. 11:11

Otthoni piacra szánt vezeték nélküli termékeket jelentetett meg a Linksys

A Linksys, a Cisco Systems otthoni és kis irodai (SOHO) környezetekbe szánt szélessávú, vezeték nélküli és hálózati eszközöket gyártó részlege a "vezeték nélküli otthon" (Wireless Home) termékcsalád keretében több újdonságot jelentett be.

2004. január 16. 11:57

A 3Com piacvezető a magyar, a lengyel és a cseh LAN szegmensben

Az IDC legfrissebb jelentése szerint a 3Com átvette a hálózati piac vezetését 2003. harmadik negyedévben a Magyarországot, Lengyelországot és a Cseh Köztársaságot magában foglaló közép-európai régióban.

Kulcsszavak: 3Com Ethernet
2003. december 22. 18:21

A szélessávú átvitelben rohamosan terjed a Gigabites Ethernet

A 30 éves Ethernet technológia - a jelek szerint - minden más hálózati architektúrát túlél. A Gigabites és 10 Gigabites változat napjainkban erre teszi föl a koronát. A várható biztató jövőt egy Del ’Oro elemzés próbálja megjósolni.

Kulcsszavak: Ethernet hálózat
2003. november 19. 11:43

Ethernet hozzáférési platform hármas kihasználtságú szolgáltatásokhoz

Az Allied Telesyn nagy teljesítményű, háromszoros kihasználtságú (hang, videó, illetve tévé és adat) szolgáltatásra optimalizált gigabit ethernet hozzáférési platformot vezetett be.

2003. november 12. 17:47

A 3COM új terméke - menedzselhető beépített kapcsoló

Megnégyszerezi az összekapcsolt hálózatok kapacitását, és feleslegessé teszi új kábelek telepítését az IntelliJack elnevezésű új kapcsolócsalád, amelyet a 3COM mától Magyarországon is forgalmaz.

2003. szeptember 24. 14:52

30 éves az Ethernet

[fsimage 1 left] A 3Com Corporation idén ünnepli a hálózatok mára mindenütt jelen lévő kulcselemének, az Ethernetnek 30. évfordulóját.

Kulcsszavak: Ethernet 3Com
2003. június 17. 16:32

Allied Telesyn: Enhanced Stacking kapcsolócsalád

Az Allied Telesyn fejlesztőlaboratóriumaiban most fejeződött be az Enhanced Stacking család új kapcsolóinak minőségellenőrzése. A kiskereskedelem hálózati megoldásaihoz, a közszolgáltatást ellátó vállalatok megoldásaihoz, valamint a kis- és középvállalatok számára készülő termékek gyártása megkezdődött.

2003. június 10. 14:11

Az Ethernet sebessége két éven belül eléri a 40 Gb/s-ot

Az Ethernet hálózatok maximális adatátviteli sebessége két éven belül elérheti a 40 Gbit/s-ot - vélekedik a különböző hálózati megoldások fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Cisco Systems egyik vezető munkatársa.

Kulcsszavak: Ethernet Cisco
2003. május 19. 08:09

3Com: új Gigabit Ethernet kapcsolók

A 3Com Hungary október 4-i sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy a cég októbertől új, nagy teljesítményű vállalati hálózati eszközöket vezet be a piacon. Ezek a Gigabit Ethernet megoldások a 3Com jelenlegi termékkínálatában szereplő moduláris és toronyba építhető LAN kapcsolókon és hálózati kártyákon alapulnak. „Az asztali gépek és szerverek új hálózati kártyáival továbbra is a 3Com az egyedüli vállalat, amely végponttól végpontig teljes körű Gigabit Ethernet megoldást kínál” - mondta Lehner Tamás, a cég ügyvezetője.

2001. október 7. 11:36

100 Gbit/mp sebességű eszközök a Supercomm 2001 konferencián

A héten Atlantában megrendezésre kerülő Supercomm 2001 konferencián több cég 100 Gbit/mp sebességű hálózati eszközöket mutat be a nagyon nagy sebességű hálózatok szemléltetésére.

Kulcsszavak: Ethernet hálózat Blaze
2001. június 4. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59