Visa kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Visa

A Samsung és a Visa együttműködése forradalmasítja az online fizetést

A Samsung Electronics együttműködési megállapodást kötött a Visával, amelynek segítségével eljuttatja a Samsung Pay terméket az online kereskedőkhöz. A Samsung Pay felhasználói már ebben az évben több százezer olyan kereskedőnél vásárolhatnak majd világszerte, ahol elfogadják a Visa Checkout rendszert.

2017. április 3. 10:10

Visa-val is lehet fizetni közösségi hálókon

Globálisan bővíti peer-to-peer fizetési megoldását a Visa Europe, és a fastacash-sel együttműködve vezető közösségi médiahálózatokon keresztül is elérhetővé teszi a fizetést - jelentette be a nemzetközi kártyatársaság.

2015. február 26. 14:25

A MasterCard és a Visa az internetes fizetést egyszerűsítő szabványon dolgozik

Az internetes fizetést egyszerűsítő, új hitelesítési szabványon dolgozik a MasterCard a Visával közösen, az új szabványban komoly szerep juthat az egyszer használatos jelszavak és a biometrikus adatok használatának - közölte a MasterCard.

2014. november 17. 15:14

2020-ra Európában mindenhol lehet majd egyérintéssel és mobillal fizetni

A MasterCard 2020-ra Európa-szerte alapvető szabvánnyá szeretné tenni az egyérintéses fizetést - közölte a cég. Ennek köszönhetően valamennyi kereskedőnél, ahol lehet MasterCard és Maestro bankkártyával fizetni, arra is lehetőség lesz, hogy a vásárlók egyérintéses bankkártyával és NFC-képes (közeli, néhány centiméteres hatótávolságú) mobiltelefonnal fizessenek.

2014. szeptember 11. 16:23

A mobilfizetésre térnének át a pénzintézetek

A mobiltelefonos fizetési szolgáltatások felé nyitnak a hagyományos fizetőkártya szolgáltató pénzintézetek - írja a Wall Street Journal online kiadása.

2013. március 4. 08:20

A Visa Europe 100 millió eurót fektet az elektronikus fizetés fejlesztésébe

A Visa Europe éves szinten 100 millió eurót készül befektetni a bankkártyás fizetések és mobilfizetés, illetve az e-kereskedelem még erősebb összehangolásába - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Kulcsszavak: Visa
2011. április 21. 08:33

Hitelkártya helyett elég lesz a mobiltelefon

Rövidesen már nem csak a pénzünket hagyhatjuk otthon, ha elmegyünk bevásárolni, vagy vacsorázni, hanem a bankkártyánkat is, feltéve, ha nálunk van a mobiltelefonunk. A Visa - egyelőre Amerikában - már az idei év második felére tervezi annak a szolgáltatásnak a bevezetését, amelynek segítségével az okostelefonunkat elektronikus pénztárcává alakíthatjuk.

 

2011. február 19. 10:22

Visa Europe: a tranzakciók összértéke 856 milliárd euró 2009-ben

A Visa kártyával lebonyolított tranzakciók összértéke Európában 3,7 százalékkal nőtt 2009-ben, és elérte a 856 milliárd eurót - közölte Mark Antipof, a Visa Europe regionális területi vezetője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Visa bankkártya
2010. január 28. 09:49

Biztonságos online fizetés az újfajta Visa kártyával

A Visa átdolgozta eddig sokat kritizált online fizetési rendszerét, és előrukkolt egy kijelzővel és mini-billentyűzettel felszerelt hitelkártyával.

Kulcsszavak: Visa hitelkártya security
2008. november 15. 18:02

Nagy-Britanniában bevezetik az érintőkártyás fizetést

A Mastercard és a Visa által finanszírozott rendszerben a kisebb összegű fizetéseknél nem kell kártyalehúzót és pinkódot használni, csupán a megadott felülethez érinteni a kártyát.

Kulcsszavak: bankkártya MasterCard Visa
2007. május 10. 21:43

3-D Secure: biztonságos fizetés mobiltelefon-kártyával

A biztonságos elektronikus üzleti tranzakciókhoz megoldásokat kínáló Arcot Systems és a Visa International bejelentette, hogy a Verified by Visa (VbV) biztonságos online vásárlási programot azokra a mobiltelefonos tranzakciókra is kiterjeszti, amelyek összhangban állnak a Visa legújabb dinamikus jelszó-hitelesítő specifikációival. Az új szolgáltatást először a Visa oroszországi és európai tagbankjainál, valamint a térség mobiltelefon-szolgáltatóinál és technológiai cégeinél vezetik be.

Kulcsszavak: Visa mobilszolg
2005. december 16. 10:30

Visa: egymás után hetedszer a "világ vezető hitelkártyája"

Egymást követően immáron hetedik alkalommal ítélték oda a "Világ Vezető Hitelkártyája" díjat a Visának a World Travel Awards rangos díjkiosztó ünnepségén, amely elismerésben részesíti az utazás és idegenforgalom területén elért kiemelkedő eredményeket.

Kulcsszavak: díj Visa
2004. december 25. 10:04

A Visa új vezető kinevezését jelentette be

A Visa International bejelentette Gabriele Capelletti kinevezését, aki a Visa Europe kereskedelmi termékekért és szolgáltatásokért felelős ágazatának vezetői tisztét fogja betölteni.

Kulcsszavak: +céginfo Visa
2004. november 15. 13:40

Mellőzhető a blokk aláírása a Visa új chip-kártyájával

Az új innovatív Visa Mini Chip-kártya nagyobb kényelmet, többféle fizetési lehetőséget és nagyobb biztonságot biztosít a Visa leendő és már meglévő ügyfelei számára.

Kulcsszavak: bank card bankkártya Visa
2004. november 7. 19:28

A magyarok csaknem 1 milliárd dollár értékben vásároltak Visa kártyával

A magyarok vásárlási szokásai modernizálódnak: egyre többen látják be, hogy nem szükséges készpénzt kivenniük az ATM-ből - sokkal egyszerűbb, ha a Visa kártyájukkal fizetnek.

2004. október 23. 11:01

A Visa kártyák magyarországi térhódítása elérte az EU-s szintet

A Visa kártyák aránya Magyarország magasabb, mint Svájcban, Hollandiában, Ausztriában vagy akár Németországban, a magyar Visa kártyabirtokosok 2004 márciusával végződő évben 6,3 milliárd dollárt költöttek.

Kulcsszavak: Visa
2004. július 21. 22:00

Önálló részleget hoz létre Európában a Visa, megszületik a Visa Europe Limited

A Visa Internatonal EU régiója 2004. július elsejével különálló szervezetté alakult Visa Europe néven, az új szervezet egy új, teljes mértékben európai elektronikus fizetőrendszert alkot.

Kulcsszavak: Visa
2004. július 18. 15:16

A Visa növeli az internetes fizetések biztonságát

A Visa becslése szerint az új megoldás 80 százalékkal csökkenti a csalás kockázatát.

Kulcsszavak: security e-commerce Visa
2004. június 28. 09:19

Internetkártya a Visától

A Visa megkezdte a speciális, online vásárlásra használható fizetőkártyák, az Internetkártyák fokozott népszerűsítését a modern pénzforgalom fellendítése érdekében.

Kulcsszavak: Visa
2004. június 21. 21:30

Visa bankkártyák kedvenc háziállattal

A kártyatulajdonos saját fényképe, művészi fotója, illetve családi fotók - a kedvenc háziállatról, gyermekéről készült képek, esetleg saját műalkotása - segítségével tervezheti meg Visa hitel, debit, pre-paid, vagy ajándékkártyáját.

Kulcsszavak: bankkártya Visa
2004. június 7. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15