=comdex kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: =comdex

ComdexFall 2000

Minden évben - a COMDEX számítástechnikai szakkiállítás idején - egy kicsit megáll a computerek körüli élet, mindenki Las Vegas-ra figyel, és kíváncsi az elkövetkező év technológiai újdonságaira. A COMDEX-et minden évben szinte pontosan ugyanott és ugyanakkor rendezik meg. Több mint 250 ezer látogatójával, árusítójával, és lelkes rajongójával ez egy olyan világméretű esemény, amely mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Ez a Las Vegas-i COMDEX.

2000. november 21. 21:47

Vezetéknélküli internetes tervek a Comdexen

A múlt héten Las Vegasban megrendezett Comdex kiállításon az egyik legfontosabb téma a vezeték nélküli internet minél szélesebb körben történő elterjesztése volt. Az egyik legambiciózusabb tervet egy olyan cég mutatta be, amelytől talán nem is vártunk volna ilyet. A repülőgépgyártó Boeing a Comdexen mutatta be először a repülőkön a közeljövőben alkalmazni kívánt nagy sebességű, vezeték nélküli internetes elképzelését.

2000. november 20. 20:04

A számítógépes világ elismerése egy szegedi fejlesztésnek

A szegedi Cygron Számítástechnikai Kft. DataScope 4.0 technológiai fejlesztése a világ legnagyobb és legtekintélyesebb számítógépes expóján, Las Vegasban a nagydíjért folyó versenyben a három legjobb közé jutott.

2000. november 20. 11:28

Új háziállat robot a Comdexen

A Las Vegas-i Comdex kiállításon bemutatták a népszerű Sony Aibo robotkutya második generációs, továbbfejlesztett változatát.

2000. november 19. 13:36

Szemüveg nélküli 3D-s képalkotás

Talán a mostani Comdex kiállítás egyik legizgalmasabb technológiai újdonsága volt az a 3D-s megjelenítő, mely térbeli képeket vetített a levegőbe. Azok a látogatók, akik ezt az új szerkezetet működés közben is látták, a fantasztikus látvány miatt először levegőért kapkodtak, majd felkiáltottak, vagy egyszerűen csak nevetni kezdtek.

2000. november 19. 12:45

A Best of Comdex helyezettjei

A CNet és a ZDNet tekintélyes internetes site-ok minden évben közösen kiosztják a The Best of Comdex díjakat az azt leginkább kiérdemlő, valamilyen újítást, vagy egyszerűen csak kiváló termékeket bemutató cégeknek. Több kategóriában osztanak ki ilyen díjakat, így most tekintsük át röviden, hogy idén ősszel mely kategóriákban mely termékek érdemelték ki a megtiszteltetést.

2000. november 17. 14:00

Az FIC Transmeta alapú vezeték nélküli kéziszámítógépe

Az FIC Las Vegasban, a Comdex kiállításon mutatta be új Aqua elnevezésű, Transmeta 3400-as processzorra épülő, vezeték nélküli internetezésre alkalmas kéziszámítógépét. Az új eszköz mobil Linux operáiós rendszerrel működik. Az FIC Aqua egyébként az Eurotrade-től elnyerte a tekintélyes Best of Taiwan's Best díjat.

2000. november 17. 13:10

A Mercedes-Benz is begördült a Comdexre

Az Amerikában is nagyon népszerű és kiváló minőségű négykerekűeket gyártó Mercedes-Benz vállalat is részt vesz a Las Vegas-i Comdex kiállításon. A cég elképzelései szerint a gépjárműipar lehet az "e-commerce" legújabb, még kiaknázatlan lehetőségeket rejtő egyik területe.

2000. november 17. 12:34

Crusoe alapú hordozható PC-k a Comdexen

Az amerikai cégek körében kevésbé, a japánokéban nagyon népszerű a kis energiaigényű Transmeta Crusoe processzor. Ezt bizonyítja, hogy a Comdex Fall 2000 kiállításon csak kevés amerikai és sok japán cég mutatott be Crusoe lapkán alapuló hordozható PC-ket és egyéb mobileszközöket.

2000. november 17. 12:27

A kéziszámítógépek visszafogott comdexes kampánya

Néhány bejelentéstől eltekintve az olyan nagy kéziszámítógép-gyártók, mint a Palm, a Handspring, a Sony vagy a Hewlett-Packard, eléggé visszafogott kampányt folytatnak a Comdexen. Ahelyett, hogy új eszközöket jelentenének be, inkább a már megjelent termékeiket próbálják meg népszerűsíteni.

2000. november 17. 08:45

A QPS új Que! M3 Dual Drive meghajtója

A QPS Inc. bejelentette a Comdex kiállításon új Que! M3 Dual Drive nevezetű termékét, mely egy teljesen új kategóriát jelenthet majd a hordozható adattárolási eszközök piacán.

2000. november 17. 00:14

A Microsoft és a Gateway a behálózott otthonok mellett

A Microsoft Corporation New York-ban mutatta be a Microsoft Home-ot, ami tulajdonképpen egy olyan lakás, melyet teljesen bekábeleztek, és elláttak a legújabb hálózati eszközökkel.

2000. november 16. 23:57

A Kodak a Comdexen

A fotós óriáscég, a Kodak is részt vesz Las Vegasban a Comdexen, ahol a cég elnöke, Dan Carp beszámolt a vállalat jövőbeli terveiről.

2000. november 16. 11:58

Minden, mi szem-szájnak ingere

"All you can eat" - ez a felirat olvasható jó néhány Las Vegas-i étterem ablakában, ami magyarul annyit tesz, hogy az ide betévedő vendég pár dollár fejében annyit eszik, amennyi csak belefér. Az idei Comdex "ajtajára" - a "megtelt" tábla mellé - ugyancsak kitehető az iménti mondat, a látogató ugyanis tényleg mindent megkap, s az már más kérdés, hogy mindent nem lehet befogadni (megemészteni).

2000. november 16. 01:01

Vegas három ásza

Én már látom, hogy az új divatot - tudniillik előbb-utóbb mindenkinek ügyfélközpontúvá kell válnia - tényleg komolyan kell venni, vagy éppen elfelejteni, mert ezen a téren félmegoldások nem léteznek.

2000. november 16. 00:57

CyberPhone a Comdex-en

Nem meglepő, hogy számos cég a Las Vegas-i Comdex-re időzíti legújabb modelljeinek bemutatását. Az újdonságok közül most a koreai fejlesztésű Cybird telefonnal ismerkedünk meg. A Windows alapú mobiltelefon 640*480-as VGA kijelzővel, Bluetooth-val, valamit web és WAP böngészővel rendelkezik.

2000. november 15. 22:50

LG mp3-lejátszó digitális fényképezőgéppel

Az LG Electronics új terméke egyesíti a hordozható mp3-lejátszót és a digitális fényképezőgépet. A készülék szerintük rendkívül praktikus, mivel "könnyít a használója zsebén".

Kulcsszavak: =comdex kamera mp3 LG Comdex
2000. november 15. 19:29

Netkész HP-printerek a Comdexen

A JP Color LaserJet 4550 nyomtatócsalád 233 MHz processzort, 128 MB-192 RAM-ot és 5GB merevlemezt tartalmaz.

2000. november 15. 19:24

Netgear 10 Mbps-os telefonvonal-ethernet bridge

A kisvállalkozások és otthonok hálózati termékekkel való ellátásával foglalkozó Netgear Inc. a Comdexen bemutatta új telefonvonal-ethernet bridge termékét, melynek elnevezése: Netgear PE102. A PE102 segítségével a felhasználók minden gond nélkül kiterjeszthetik már meglévő szélessávú internetelérésüket vagy ethernethálózatukat bármely olyan új helyiségbe vagy szobába, ahol telefonos csatlakozóaljzat található.

2000. november 15. 19:04

Hellström: 2003-ban már mobilról internetezünk

Tegnap, a Comdexen tartotta meg nagy érdeklődéssel várt beszédét a telekommunikáció és az internet közös jövőjéről Kurt Hellström, az Ericsson főnöke, amelyben azt jósolta, hogy 2003-ban már a mobiltelefonok lesznek az elsődleges internetelérési eszközök.

2000. november 15. 18:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

Bejelentették, hogy 2022. február 17-én rendezik meg a Lurdy Házban Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciáját. Az Ecommerce Expo 2016 óta a magyar internetes kereskedelem csúcstalálkozójának számít, élvonalbeli előadókkal, jövőt formáló trendekkel, mindenki egy helyen, aki számít a magyar e-kereskedelemben.

2022. január 12. 15:07